Jump to content
ForArtanis

How to fix it

9 comments in this topic

Recommended Posts

1,226
[STW-N]
Members
3,763 posts
8,540 battles

Ugh, I encounter the same era just about every 4-5 games.

The only problem is that, since I play on a mac, there is no support available for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,415
[VW]
Members
3,797 posts
18,423 battles
18 minutes ago, Avenge_December_7 said:

Ugh, I encounter the same era just about every 4-5 games.

The only problem is that, since I play on a mac, there is no support available for me.

If running mac the best option is probably to set up a partition and install windows, then run wows on windows. Mac has a function which does this very easily.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,226
[STW-N]
Members
3,763 posts
8,540 battles
4 minutes ago, monpetitloup said:

If running mac the best option is probably to set up a partition and install windows, then run wows on windows. Mac has a function which does this very easily.

Hmm, I'll take this idea into consideration. +1 for you

Share this post


Link to post
Share on other sites
578
[CUTER]
Members
832 posts
24,906 battles

Probably not helpful...but I don't think your game should be doing that.:Smile_amazed:

Share this post


Link to post
Share on other sites
441
[SOUP]
[SOUP]
Members
1,582 posts
7,064 battles
3 hours ago, monpetitloup said:

If running mac the best option is probably to set up a partition and install windows, then run wows on windows. Mac has a function which does this very easily.

Bootcamp

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[DOOM]
Beta Testers
7 posts
6,957 battles

I have had that message several times.  I also get server disconnects.  Have tried to re-install game couple times, even reset entire computer as it was when purchased less than one year ago.  I still get game crashing ever game.  This is getting old.  I though when 7.5 released, WG would have fixed the issue.  Played the day 7.5 came out, however on the second day, played, but of course, first game, it crashed.  After re-setting computer, reinstalling game, just tried playing and both games crashed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×