Jump to content
Necro06

Missing 2nd Anv Cammo for New Orleans

9 comments in this topic

Recommended Posts

1,230
[STW-N]
Members
3,768 posts
8,540 battles

If you didn't earn it during the second anniversary event, then I'm afraid there is currently no way of getting it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,327
[WOLF7]
Members
12,429 posts
54 minutes ago, Necro06 said:

With  the new update. I did not get the cammo for her.

If your talking about the congratulatory camo for the NO, it's still in the NO camo selections at tier 7. Or should be, several players are reporting camo issues today.

Someone else posted some pictures that show the camo as still being for the tier 8 NO, so it won't show up anywhere but inventory.....

Edited by awiggin

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[SFS]
[SFS]
Members
3 posts
1,971 battles
1 hour ago, awiggin said:

If your talking about the congratulatory camo for the NO, it's still in the NO camo selections at tier 7. Or should be, several players are reporting camo issues today.

Someone else posted some pictures that show the camo as still being for the tier 8 NO, so it won't show up anywhere but inventory.....

It is in my inventory, but not a selectable option for my NO T7.

And i think the difference is that i didn't have the NO yet when it was T8.. so while i still see the congratulatory camo in the inventory..  i cannot mount it on the NO.

Maybe i can once i have all modules upgraded, but that seems silly.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4,327
[WOLF7]
Members
12,429 posts
1 minute ago, Ruijter said:

It is in my inventory, but not a selectable option for my NO T7.

And i think the difference is that i didn't have the NO yet when it was T8.. so while i still see the congratulatory camo in the inventory..  i cannot mount it on the NO.

Maybe i can once i have all modules upgraded, but that seems silly.

 

No, it's likely a bug, it should show as a tier 7 camo instantly, as mine did. File a ticket, seems like they are going to have to fix a few things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[SFS]
[SFS]
Members
3 posts
1,971 battles
5 minutes ago, awiggin said:

No, it's likely a bug, it should show as a tier 7 camo instantly, as mine did. File a ticket, seems like they are going to have to fix a few things.

I feel it is a bug as well.. a mate of mine who had the NO already with camo mounted got it transferred just fine to T7.

mine still shows as T8 and as.. premium ship. clearly something changed there with the update.

 

image.thumb.png.46b26a9a3045aef7cadd440415457262.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Community Department
3,293 posts
1,296 battles

Bug has been fixed already. Please check if it is actual. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2
[SFS]
[SFS]
Members
12 posts
11,637 battles
5 hours ago, turbo07 said:

Bug has been fixed already. Please check if it is actual. 
 

verified, it was fixed this morning.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×