Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
457th_FighterGroup

Windows 10 issues

7 comments in this topic

Recommended Posts

Members
216 posts
2,023 battles

Has anyone encountered problems with Microsoft apps lately? Windows 10 specifically. Lately I haven't even been able to open WoWs because the frame rate is at like 3 fps. Edge(browser) and other Microsoft apps have been refusing to work/open properly.

Is anyone else experiencing these problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites
49
[TEARZ]
[TEARZ]
Beta Testers
293 posts
7,367 battles

Sounds like you need to run antivirus and possible check the Windows updates. 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
487
[-1]
Beta Testers
1,795 posts
18,689 battles

Nope , no problem here .

Share this post


Link to post
Share on other sites
598
[RKLES]
[RKLES]
Beta Testers, In AlfaTesters
3,317 posts
11,420 battles

Windows 10.

WOT ran at 145 FPS.

WOWS at 75 FPS..

No problems.

I do not use edge, however.

E.I. opened fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,761
Members
9,863 posts

Tried switching WOWS to DirectX9?

Microsoft kicked an update a few months back that made it impossible to run DX11 for some Win 10 users....if you haven't tried it, worth a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
45
[WOLFB]
[WOLFB]
Members
207 posts
5,271 battles

Try using Chrome (or other) - I have had issues with WOW products when using Internet Explorer (by extension Edge?) - usually special events but not always just them.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×