Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Davo916

Possible bug?

5 comments in this topic

Recommended Posts

95
[JFSOC]
Members
575 posts
8,825 battles

image.thumb.png.b72c146b2aafe8bbe2e1dfee0dd877b2.png

This has happened several times today. The timer starts counting down, but no option to "Start Battle" and once the timer reaches zero I'm stuck on this screen. I've closed the game and tried to reenter but I just get this screen again. When I try to add to contacts to message later, it says "Chat server is unavailable."

Anyone else experiencing this? Don't tell me it's only me...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,854
[RKLES]
Members
8,929 posts
10,828 battles

Happens to me occasionally and as soon as it happens I Force Quit out of the game, then re open the game, log in, and usually allows me to successfully get into battle, although usually a minute or 2 after battle start, but still ok,

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3
[_R-D_]
Members
10 posts
6,150 battles

Same issue and same resolution as Admiral_Thrawn_1 .   Also, find lag is greater and FRS count is higher. Game Stutters

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
95
[JFSOC]
Members
575 posts
8,825 battles

I tried the force close and retry thing to no avail.

Oh well, I got my missions accomplished.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
24 posts
6,118 battles

I have had a lot of problems with this new update, uninstalled twice, last install I went with the smaller version still have problems. The port is just a black screen no ship go into battle and nothing happens do not spawn out with the fleet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×