Jump to content
ksh96cw

frame drop and dancing ping

13 comments in this topic

Recommended Posts

4
[GOCAP]
Beta Testers
26 posts
7,325 battles

After the game update, the frame drop and dancing ping got seriously ...

ping count goes up form 3,000~9,000 then changes to minus 30~

and disconnected from the server.

it is not a problem with personal computer perfomance,,

wargaming update fail.. i think..

 

we need very fast hotpix..

Share this post


Link to post
Share on other sites
717
[SKDSH]
[SKDSH]
Beta Testers, In AlfaTesters
3,981 posts
9,916 battles

 S. A. Y. L.  but i do not have any of those problems .

:Smile_honoring:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1,786 posts
5,663 battles

There starting to move to improve water and weather elements. Its not a fail for WG they are trying to improve the look of the game. The problem is systems that have been alright are now not so good. So the choice is lower settings or upgrade...

Edited by Raven114

Share this post


Link to post
Share on other sites
555
[CVA16]
Members
2,751 posts
6,390 battles

Hey as long as the water looks good I'm fine with being dropped and will deal with the lag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10
[78TH]
Members
96 posts
4,509 battles
1 hour ago, Raven114 said:

There starting to move to improve water and weather elements. Its not a fail for WG they are trying to improve the look of the game. The problem is systems that have been alright are now not so good. So the choice is lower settings or upgrade...

Im not sure i completely agree with this as i see to be having trouble with it being jumpy etc. And i have 12 gigs of ram a quad core and 4 gig vid card :P so its not my pc

Edited by jbonjour9
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
79
[FACT]
Members
523 posts
5,866 battles
2 hours ago, ksh96cw said:

After the game update, the frame drop and dancing ping got seriously ...

ping count goes up form 3,000~9,000 then changes to minus 30~

and disconnected from the server.

it is not a problem with personal computer perfomance,,

wargaming update fail.. i think..

 

we need very fast hotpix..

I used to get that a lot, WG (and local ISP, mainly WG fixed it). Got in last game, first time in months. Maybe is latest patch, either way submit ticket WG support are good at these kinda problems. 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
22 posts

I'm having the same problem, I get disconnects every game or two and they don't stop until halfways through the battle. I've tried restarting the client, rebooting the computer, nothing helps. This is completely on WoWs end. Then you log on to see some hateful tween trying to get everyone to report you.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts
27,329 battles

it's not my comp or internet it's the game totally unplayable, did fresh install this morning was for like 10 games now same old crapFIX your crapWG

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[ACES-]
Beta Testers
3 posts
6,189 battles

Mine ran fine since the patch, then tonight there's micro freezes and frame drops from 70 to 18, this is a new install of win 10, 16gb ram, ryzen 5/1500, and a 3gb 1060.......

Share this post


Link to post
Share on other sites
70
[YOHB]
Members
250 posts
10,217 battles

I'm getting micro freezing. Updated Vid card drivers and still doing it, it seems like a memory leak as I can restart the game and it will be fine for 30 min.

 

i7 , 16gb ram, 1080 gtx

 

Also doing it on my laptop.

 

i7 , 8gb ram, GTX 1060

Edited by Brandx51
edit

Share this post


Link to post
Share on other sites
37
[STURM]
Members
45 posts
16,209 battles

Same. Fix this please, WG. Over 2yrs playing and this is the first time this has happened to me on this game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1 post
4,373 battles

I have the same problem since last update ,  never experienced this lag and freezing before.  i5 gtx 970 16gb ram win7

 

My system is and always has been well beyond the requirement/recommended specs for the game.  suddenly getting pauses mid battle and it is causing me to lose the battle in some cases.

https://worldofwarships.com/en/content/game/system-requirements/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
34 posts
1,694 battles
On 3/3/2018 at 1:04 AM, boneman said:

Mine ran fine since the patch, then tonight there's micro freezes and frame drops from 70 to 18, this is a new install of win 10, 16gb ram, ryzen 5/1500, and a 3gb 1060.......

Micro freezes describes it perfectly, very jittery gameplay this weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×