Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
JCC45

Another Update: Another Bug Fest

27 comments in this topic

Recommended Posts

1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts

Playing the operation and when my ship was torped the screen froze and would not accept any input. Sound was running on a loop.  Had to Ctrl-Alt-Delete to stop the game.

Also selecting a ship for secondaries requires about 5 clicks before it will be accepted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
283
[POP]
Members
838 posts
9,465 battles

I had a phantom horn blowing all game. 

Once I died I checked and it turns out it was coming from the direction of an island at C cap and faded the further i got away.



 

wilson-sorry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts

Second game of the night same deal.  Sound goes out and game lockup.  You have to Ctrl-Alt-Delete and restart to get back in.  By then you are dead.

The upside for WG is that I used up a lot of flags and camo so they must be happy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts

And again.  Guess I will shelve this until they fix the sound bug.  Off to play Cold Waters for a few days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
229
[NGA-B]
Members
1,199 posts
7,608 battles

Something similar kept happening to me with Narai last week. I'd hit play and immediately get DC'd. Definitely a pain in the [edited]. Especially with the Groundhog Day event.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,410 posts
6,072 battles

One bug is hardly a 'bug fest'.  Vast majority of folks won't come across any...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts
4 minutes ago, CylonRed said:

One bug is hardly a 'bug fest'.  Vast majority of folks won't come across any...

 Every single update gets release with these type of problems.  What is worse is that these exact problems were pointed out during the PTS.  WG decided to ignore them.

 

But your slavish defense of WG has been duly noted.

  • Cool 1
  • Bad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
268 posts
4,651 battles

Wierdly that phantom stuck horn bug isn't just heard by you. I had it a couple of weeks ago while playing in a division with a clan mate and mentioned it in passing and was surprised to hear he could hear it too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
918 posts
2,449 battles

Its pretty messy. Lots of buggy things going on. I've pretty much given up trying to play today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,295 posts
7,966 battles
1 hour ago, CylonRed said:

One bug is hardly a 'bug fest'.  Vast majority of folks won't come across any...

If you overlook the other bugs, for example, the torpedo bug which was supposed to patched last month - it wasn't.  Aerroon experienced an episode of the torpedo problem during his Twitch stream a few days ago. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
717
[NEUTR]
Members
2,207 posts
6,031 battles
5 hours ago, JCC45 said:

Playing the operation and when my ship was torped the screen froze and would not accept any input. Sound was running on a loop.  Had to Ctrl-Alt-Delete to stop the game.

Also selecting a ship for secondaries requires about 5 clicks before it will be accepted.

using any mods?

 

of not, then...

 

LAWL WG and quality product in the same sentence.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1
[EASY]
[EASY]
Members
11 posts
3,871 battles
6 hours ago, JCC45 said:

Playing the operation and when my ship was torped the screen froze and would not accept any input. Sound was running on a loop.  Had to Ctrl-Alt-Delete to stop the game.

Also selecting a ship for secondaries requires about 5 clicks before it will be accepted.

Yeah, I play German BBs with secondary builds (4 ships all up) and the 4-5 clicks was a real problem. I thought it may have been the batteries in my mouse which were fairly new. However, after a change of fresh batteries there was still no change.

 

Also, operation of the week. I got 5 stars and zero rewards. So no 24 hour premium or any other rewards. Have done it a few more times getting 4-5 stars and still nothing. 

 

Cheers

CC123

Edited by CC123

Share this post


Link to post
Share on other sites
417
[CAST]
Members
1,397 posts
5,794 battles

I found an invisible reef near the B cap on the new map.  Luckily the radar ran out shortly after I found it, so it only cost me 1/2 my health... :Smile-angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Testers
355 posts
7,369 battles

So is WG going to offer a premium day refund as this has happened 2 of 2 while trying to play.  Not a big fan of running anything on my rig programmed so badly that I have to hard boot to get out of it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,011
[PVE]
Members
5,310 posts
17,747 battles
8 hours ago, Gerbertz said:

I had a phantom horn blowing all game. 

Once I died I checked and it turns out it was coming from the direction of an island at C cap and faded the further i got away

I had a similar problem. Got sunk and I guess someone blew a horn at the same time. The horn wouldn't quit, exited battle and was still blowing in port.... Just shut it down and restarted and things were fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,480
[PSP]
Members
6,038 posts
8,580 battles

If you have  bug after an update it's usually due to a file that got corrupted on download. Run the client file checker. If you still have a problem then delete all mods and run the file checker again. Old mods can play havoc with new installs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,410 posts
6,072 battles
8 hours ago, lemekillmister said:

If you overlook the other bugs, for example, the torpedo bug which was supposed to patched last month - it wasn't.  Aerroon experienced an episode of the torpedo problem during his Twitch stream a few days ago. 

And still not a "bug fest"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,226
[RKLES]
Members
7,099 posts
8,751 battles
9 hours ago, xalmgrey said:

Its pretty messy. Lots of buggy things going on. I've pretty much given up trying to play today.

This why Stats in this game are very loosely a judge of a player because you never know how much they have been affected by bugs at various points in the game.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,012
[PNP]
Members
4,314 posts
13,313 battles
14 hours ago, JCC45 said:

Playing the operation and when my ship was torped the screen froze and would not accept any input. Sound was running on a loop.  Had to Ctrl-Alt-Delete to stop the game.

Also selecting a ship for secondaries requires about 5 clicks before it will be accepted.

 

14 hours ago, Gerbertz said:

I had a phantom horn blowing all game. 

Once I died I checked and it turns out it was coming from the direction of an island at C cap and faded the further i got away.



 

wilson-sorry.gif

Both of these have been around before 7.1

I reported the horn bug when the Horns first came out.  Don't be sounding your Horn if you are about to die. if you die with your horn on, it's perma on.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts
6 hours ago, Snargfargle said:

If you have  bug after an update it's usually due to a file that got corrupted on download. Run the client file checker. If you still have a problem then delete all mods and run the file checker again. Old mods can play havoc with new installs.

 No mods and I always run the checked after an update and before playing.  It was not a bad download.

As I stated previously this problem with the sound engine was introduced in the PTS version and it was reported to WG.  They ignored it and released it anyway.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,694
[YORHA]
Members
3,244 posts
2 hours ago, CylonRed said:

And still not a "bug fest"

 

"The boy stood on the burning deck..."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,295 posts
7,966 battles
4 hours ago, CylonRed said:

And still not a "bug fest"

 

Does it bug you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12
[FYYFF]
Members
30 posts
2,467 battles

My situation was a bit different. Got the update and tried to play. Got to the battle open part where your ship shows up and then instant critical error game locks up. Shut down the game restarted the PC tried again, same thing. Deleted the game and tried for a fresh install. Seems the download sites are a bit slow. On hour 14, STILL trying to download the game and according to progress bar only 50% through it. CHecked my connection and still running minimum of 10Megs per second speed but download site is only putting out 238 kps. More than a little pissed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
71
[CAFE]
WoWS Community Contributors
151 posts
15,723 battles

I just want my FPS back. And my islands.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×