Jump to content
TheoOtaku1996

Mouse sensitivity changes mid-match.

7 comments in this topic

Recommended Posts

Members
7 posts
4,338 battles

Hello))))))))))))
So, last 2 weeks i have been getting an annoying "bug" that changes my vertical sensitivity mid-game, some times it happens when i change in and out of binocular mode or spectate my bullets/torps. saw it before the 0.7.0 patch too.
It fixes it self when i go into another match. More specifically vertical sensitivity gets superlow(slow moving/difficult) and i think my horizontal changes too but it must be me.
Thanks))))

Edited by TheoOtaku1996
grammar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
1,780 posts
5,641 battles

It sounds like the problem is in the mouse, Try a new one, and see if there is a driver update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,196
[GWG]
[GWG]
Members
5,335 posts
9,431 battles

Sounds like an RNG related issue.

This effects all modes, even CV operations.

It got so bad that I went to a hard-wired USB mouse.  Didn't help at all.

Just have to work your way through the battle and do your best.  Things malfunction in real life.  Just have to tough it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
44
[PNP]
Members
131 posts
9,571 battles

Actually, it seems to start when I fire my guns at an enemy for the first time. Really Really annoying in battleships.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts
4,338 battles

Thank god i am not alone with problem.And yeah its not that bad of a problem just kinda annoying.
 

On 1/31/2018 at 8:07 PM, TheoOtaku1996 said:

Hello))))))))))))
So, last 2 weeks i have been getting an annoying "bug" that changes my vertical sensitivity mid-game, some times it happens when i change in and out of binocular mode or spectate my bullets/torps. saw it before the 0.7.0 patch too.
It fixes it self when i go into another match. More specifically vertical sensitivity gets superlow(slow moving/difficult) and i think my horizontal changes too but it must be me.
Thanks))))

No i don't think so. It is definetely the games fault since i have noticed it happening after an action in game.Kinda RNG but still something does trigger it.

P.S. My 580 Ti just artifacted for the 2nd time,reflowed it and it works, so no more wows till i buy a 1060. (; _ ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
0
[-BAM]
Members
6 posts
3,475 battles

Got the same problem, don't know why. Running a few mode, like special crosshairs, but nothing special. And it happens mid-game, randomly, just after selecting a target. A quick alt-tab allows me to know that the mouse is working perfectly on other applications.

 

Kinda annoying in a DM...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×