Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
amade

PSA: Bug with torps - Check its heading after launch!

4 comments in this topic

Recommended Posts

752
[LEAK]
Supertester
1,686 posts
209 battles

shot-17_12.21_03_10.26-0837.thumb.jpg.d8

Bug report: Link

 

As you can see from the screenshot above, the torps launched in a completely different direction than where I was aiming. I'm 99% certain this is not a desync bug, because I had been aiming at that direction for a very long time so even if there was any desync it should've caught up with where I was actually aiming. I have got confirmation from another player who also experienced this bug. It does not seem to occur all the time, e.g. in that battle I was able to launch some salvoes normally before the bug occurred.

The important thing to be aware of here is that this bug may cause accidental TKs! So please take extra care and check where your torps are heading after you launch them, and warn your allies in case of misdirected torps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
752
[LEAK]
Supertester
1,686 posts
209 battles
9 minutes ago, brdhntr said:

Looks like ping is at -35.

Ping is always -35 in replays.

Share this post


Link to post
Share on other sites
58
[SSBN]
Members
446 posts
8,700 battles
17 minutes ago, amade said:

Ping is always -35 in replays.

Didn't know that (never enabled or used them).  In that case it would be hard to tell if it was a connection issue.  I play a lot of DD and haven't ever experienced that before.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×