Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
vicente_destructor

game show me this and doesn't load

5 comments in this topic

Recommended Posts

96
[HDR]
[HDR]
Members
1,174 posts
2,197 battles

Could you try checking game Integrity, if that doesn't fix it then you will probably have to try to relate the error message, I never experienced one similar to yours so can't really say anything.

Maybe someone else will be able to help you in a better way :p.

The key should lie in "no hardware rasterisation devices found"

You could try searching that on the net with critical error and maybe find a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites
96
[HDR]
[HDR]
Members
1,174 posts
2,197 battles
Just now, Seamus_44 said:

The check and repair didn't fix it.

That's interesting to know, if my game crashes I shall do the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
143
[VOP]
Members
329 posts
6,760 battles

That probably is video card related...maybe try doing a reinstall of your video drivers before doing a full reinstall...or checking to see if there is an update to your video card drivers...

Found this same error message here and doing that seemed to fix this persons issue:

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5ei080/so_i_got_this_new_error/

 

It's worth a shot and will take less time than reinstalling. :Smile_honoring:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×