Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
gjflanker

Booted and Killed!

10 comments in this topic

Recommended Posts

14
[WTFAW]
Members
211 posts
8,137 battles

Thanks WoWs for messing up your update so bad I get booted multiple times during a game and now long enough I get killed.  Why am I not getting a survey opportunity now???  

Share this post


Link to post
Share on other sites
96
[HDR]
[HDR]
Members
1,174 posts
2,197 battles

Are you referring to PTS?, if so post it in the bug reports thread.

Edited by Silver_kun

Share this post


Link to post
Share on other sites
423
[1IF]
Alpha Tester
4,252 posts
8,238 battles

WoWSh*t happens. It may be a function of your computer not being able to handle the game. I used to have this issue then I got a newer computer (problem solved).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
821 posts
3,891 battles
50 minutes ago, Silver_kun said:

Are you referring to PTS?, if so post it in the bug reports thread.

Got booted out several times in  total on regular NA server, happened yesterday too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
96
[HDR]
[HDR]
Members
1,174 posts
2,197 battles
13 hours ago, Strachwitz666 said:

Got booted out several times in  total on regular NA server, happened yesterday too.

Maybe you should try checking game integrity and checking the preferences page.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
821 posts
3,891 battles
5 minutes ago, Silver_kun said:

Maybe you should try checking game integrity and checking the preferences page.

Thank you, yea, if it continues today I will start doing some diagnostic "stuff". School is still out whether it is me or a more widespread issue because I have seen 3 people talking of disconns in game in that time too, which seems "more than usual",

Share this post


Link to post
Share on other sites
217
[TDG]
Members
1,127 posts
5,718 battles

I have had a few issues with the current patch on the NA server.

Twice, I've gotten the message about the client not working from Win10.  Once was in a match.  At least I was still alive when I got back in.

Last night, I was having issues with lag.

After a system reboot, things were stable.  There may be some issues between the WoWS client and Win10.  Currently, I think the root cause is in Windows.  (6 month old computer, so this is frustrating.)

 

Update (19 NOV):  I had another crash in port same as last time.  Window message about the client stopping working, then boom desktop.

Edited by YeOldeTraveller
Another crash

Share this post


Link to post
Share on other sites
217
[TDG]
Members
1,127 posts
5,718 battles

Just had another one just as the round was ending.

I had just done an integrity check and this was the second round since restarting the client.

I guess I will have to restart after every round.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
121 posts
1,519 battles

Happens on iMacs too. At this point it has gotten so bad for me that I've given up on WoWS and play more War Thunder instead... (Which runs fine, leading me to suspect this is not a hardware problem so much as a software problem...)

Edited by CRGKevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×