Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
EvelAye

Clan feature no workie....

5 comments in this topic

Recommended Posts

17
[90THD]
[90THD]
Members
140 posts
11,578 battles

I've got a shiney Shimakaze in my port that I can't play. When I click on the Clans tab nothing happens, just see the anchor logo with the blue tracer running in circles. Has anybody else experienced a problem loading the clan function? I'm running a Macbook Pro and aside this issue and a few random crashes at game launch from time to time, the game works fine.

 

Edited by EvelAye
spelling

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,954
[SYN]
Members
7,415 posts
12,523 battles

Are you creating a 7-man clan division?

I haven't been having in issues with clan battle, and MM finds us a match very quickly.

 

Edit: You are not in a clan.

Edited by Kapitan_Wuff

Share this post


Link to post
Share on other sites
17
[90THD]
[90THD]
Members
140 posts
11,578 battles

I can't even get into the feature to see what's what.

Share this post


Link to post
Share on other sites
504
[90THD]
Supertester
1,219 posts
6,738 battles
1 hour ago, EvelAye said:

I can't even get into the feature to see what's what.

You need to be part of a clan for this function to work.  Looking at your profile I don't see you as a member of any clan.  Either create a clan or join a clan for this to work.  Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17
[90THD]
[90THD]
Members
140 posts
11,578 battles

How would I create a clan if I when I click the Clan tab nothing happens? The issue is I can't even get into the Clan feature. I'm a 5D dude btw.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×