Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
CronaBaka

0.6.12 Issues

10 comments in this topic

Recommended Posts

Members
7 posts
2,256 battles

So, after installing the new update I log in and join a match. I eventually load in and hear the "Battle starts." However, I'm still stuck at the loading screen, unable to see what is happening. The sound effects still work, I can fire the main guns, but I'm just stuck watching the team members tab and seeing my teammates being taken out. I try logging out and back in again, but nothing changes apart from the loading screen turning orange. Feel free to leave a comment if you have any advice on fixing this or if you're having similar issues.

20171018141601_1.jpg

20171018141751_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,542
[PSP]
Members
6,221 posts
8,847 battles

Try using the game checker, which is accessible from the loading program under settings > support. After the update my game crashed every time I tried to start it but the checker solved the issue.    

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts
2,256 battles
21 minutes ago, Snargfargle said:

Try using the game checker, which is accessible from the loading program under settings > support. After the update my game crashed every time I tried to start it but the checker solved the issue.    

I tried that a few minutes ago. Still stuck loading forever. :fish_palm:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,542
[PSP]
Members
6,221 posts
8,847 battles

You wouldn't happen to be on a satellite connection would you? Those connections have long latency times that can mess up the loading into some online games.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
7 posts
2,256 battles
On 10/18/2017 at 3:35 PM, Snargfargle said:

You wouldn't happen to be on a satellite connection would you? Those connections have long latency times that can mess up the loading into some online games.

No, I'm using a wireless connection. It's never given me problems up to this point.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,542
[PSP]
Members
6,221 posts
8,847 battles
Just now, CronaBaka said:

No, I'm using a wireless connection. It's never given me problems up to this point.

If you have a home network, you might see if you can't set your gaming PC to a higher priority than other devices on the network. Most routers default to give mobile devices higher priority. When my nieces came to visit, I was always getting throttled down by their smart phones until I did this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
725
[0456]
[0456]
Members
2,809 posts
7,992 battles

Did you just copy and paste any mods from the res_mods folder from your last batch to the new folder? That's what caused a similar problem for me. I exited, deleted the mods for that game, reloaded the game and it worked. 

 

Actually installing them via the updated mod pack resolved the issue for me. 

Edited by ENO75
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
154
[FOXEH]
[FOXEH]
Members
1,194 posts
4,159 battles
On 10/18/2017 at 5:40 PM, CronaBaka said:

So, after installing the new update I log in and join a match. I eventually load in and hear the "Battle starts." However, I'm still stuck at the loading screen, unable to see what is happening. The sound effects still work, I can fire the main guns, but I'm just stuck watching the team members tab and seeing my teammates being taken out. I try logging out and back in again, but nothing changes apart from the loading screen turning orange. Feel free to leave a comment if you have any advice on fixing this or if you're having similar issues.

20171018141601_1.jpg

20171018141751_1.jpg

Loaded your mods in without running aslains, didnt you?  Remove that and rerun Aslains, fixes it right up.  

Edited by comtedumas

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×