Jump to content
You need to play a total of 5 battles to post in this section.
zuga_01

Is server down for maintenance?

9 comments in this topic

Recommended Posts

133
[AFW-]
Members
959 posts
6,996 battles
12 minutes ago, Drunken_Shooter said:

Just you:cap_tea:

 

8 minutes ago, SgtSpud said:

all good here

Looks like my ethernet cable was bit lose. Thanks for responding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
121 posts
2 minutes ago, zuga_01 said:

 

Looks like my ethernet cable was bit lose. Thanks for responding.

I make my own RJ45 connectors just because they are so cheaply done to combat this problem.

 

 

Edited by Drunken_Shooter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
873 posts
17,074 battles
2 minutes ago, zuga_01 said:

Looks like my ethernet cable was bit lose. Thanks for responding.

Wait.. If... uh, ... If you're ethernet cable was "bit lose," how are you on here to post about it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
133
[AFW-]
Members
959 posts
6,996 battles
1 minute ago, Drunken_Shooter said:

I make my own RJ45 connectors just because they are so cheaply done to ccambat this problem.

 

 

Thats nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
133
[AFW-]
Members
959 posts
6,996 battles
Just now, theLaalaa said:

Wait.. If... uh, ... If you're ethernet cable was "bit lose," how are you on here to post about it?

Using the forum with a laptop. I use the PC for gaming only.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×