Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Joker416

Unplayable, 15 sec. latency with every input and feedback.

4 comments in this topic

Recommended Posts

Members
2 posts
125 battles

Game is up-to-date, I've uninstalled and reinstalled 4 times now and ping is good (30-50). Basically, I'll be in a game and will the A key for 5 seconds and nothing happens until 15-20 seconds later. Also, I will see shots land 200m in front of me but I take damage from them, I die and my destroyed ship will be in the next grid square. Shots from me look like they hit except they don't because the enemy ship is apparently 300-400m past where they are on my screen. An help would be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites
183
[HATE]
Members
783 posts
28,067 battles

Welcome to the club : https://forum.worldofwarships.com/search/?&q="keyboard lag"&sortby=relevancy

They just closed another ticket from me (nothing resolved after month of back and forth messaging)

Current solution - delete file 'preferences.xml' - careful: you might want to make backup first

Edited by SlartiBartFastE2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
2 posts
125 battles

I've read your posts about this. It's troubling that there is no fix to this and that wargaming hasn't acknowledge this problem. Thanks for help and I will see if your solution works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×