Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
leapnglzrd

game crashes at launch

3 comments in this topic

Recommended Posts

0
[IRISH]
Members
5 posts
4,927 battles

my game crashes at launch. worked just fine earlier in day.  here is what my cpu says is problem.

 

 

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: worldofwarships.exe
Application Version: 0.6.10.1
Application Timestamp: 59ba6733
Fault Module Name: ucrtbase.DLL
Fault Module Version: 10.0.15063.468
Fault Module Timestamp: a96ab320
Exception Code: 40000015
Exception Offset: 000a540a
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1033
Additional Information 1: c0f9
Additional Information 2: c0f98b5c9206bef61be65a54340b0277
Additional Information 3: 20a4
Additional Information 4: 20a4571213f11f4ae4f51350c47166a4

 

 

can someone please help. i turned in ticket but id like to get fixed sooner instead of later

also, i did wgcheck and it said had bad files, have fixed  but still comes up with this problem when i start

 

Edited by leapnglzrd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
8 posts
439 battles

If you are running in Windows 10 and it work previously, try to Run the troubleshooter for Capabilities and click on Window 7.  When we purchased ad new computer and it has Windows 10, WOWs did not work.  When we ran this then it work.  Doesn't hurt to try it,  It said app crash that could be the answer.  Hope this helps.

 

Edited by Annie_Oakley

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,068
[GWG]
[GWG]
Alpha Tester, In AlfaTesters
15,255 posts
8,815 battles

I would use Check and Repair first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×