Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Infuriate

World of Warcrashes

6 comments in this topic

Recommended Posts

Members
10 posts
1,444 battles

All right, for real this is getting annoying.  Since the last big patch the game keeps crashing when I hit ESC if my ship is destroyed, sometimes regularly (every match or every other match) and sometimes randomly (can get in a few matches before it goes tits up).  Driver is up to date, I've run the repair etc, comp exceeds minimum requirements etc...  Anyone getting this [edited]?
 

WoWS crash 1.jpg

WoWS crash 2.jpg

WoWS crash 3.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,092
[SPTR]
Members
3,459 posts
5,674 battles

Yes I'm getting the same problem repeatedly also.

This is a very young game, made by a relatively small corporation, based on an engine that was never meant for a game...

I understand this can be very frustrating, but please, give WG staffs a little more time for them to gradually optimize their game.

Edited by The_first_harbinger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
10 posts
1,444 battles
22 minutes ago, The_first_harbinger said:

Yes I'm getting the same problem repeatedly also.

This is a very young game, made by a relatively small corporation, based on an engine that was never meant for a game...

I understand this can be very frustrating, but please, give WG staffs a little more time for them to gradually optimize their game.

That's all well and good albeit unhelpful, but the game is 2 years old now, and I'm paying money for it that they aren't going to take from me only when the game works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1,380
[HINON]
[HINON]
Members
4,972 posts
6,460 battles

yeah ive been getting the last 2 recently, had one just about 2 days ago in fact, dont know what they mean or why they happen, but im on a new PC thats meant for gaming and can take this game on its highest settings and still run like a charm, so it may be something with the game, but cant really know for sure, but give WG time, im sure they'll fix it in due time

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,764
Members
9,868 posts
1 hour ago, The_first_harbinger said:

Yes I'm getting the same problem repeatedly also.

This is a very young game, made by a relatively small corporation, based on an engine that was never meant for a game...

I understand this can be very frustrating, but please, give WG staffs a little more time for them to gradually optimize their game.

 

Games been under development for 7 years...how much more time do you think they'll need?:Smile_teethhappy:

These problems have been around since launch, and simply seem to get passed among players randomly. Before 5.6 I was regularly 60-90 late starting the game.

5.6 I was 30 secs early. 5.12 I was once again 30 secs late, then it cleared up again after 5.13.

6.5 I started getting the hangup when entering game, only way to get in is to kill the game and relaunch. 6.7 this cleared up, but I started getting CTD's. 6.9, all good again.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×