Jump to content
You need to play a total of 10 battles to post in this section.
Rustyship

Error Connecting Server - WOWS NA

10 comments in this topic

Recommended Posts

0
[DECOY]
Members
1 post
1,099 battles

Hi all,

Is anyone else having issues with Error Connecting Server?

Whilst in a game - had issues Capturing an area and the timer kept restarting in the zone but I captured the area a few times. Game slowed right down then Game exited back to login screen. Now cannot connect due Error Connecting Server - WOWS NA 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
809 posts
2,616 battles
55 minutes ago, nothere01 said:

Its update time. You won't be able to connect till 0600 PT

Says 6AM EST, it's now 7:30AM EST. No update for me.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
809 posts
2,616 battles
8 minutes ago, LancerUlysses said:

Not scheduled to be completed until 0900 your time, DeathLord1969

 

Yes, it's supposed to start updating at 6, it is not updating and it is now 7:46AM. Using the WGC & there is no update being downloaded.

 

And right as I hit submit, it finally starts to update.....

Edited by DeathLord1969

Share this post


Link to post
Share on other sites
173
[BRZKR]
WoWS Community Contributors
293 posts

Mine's at 99%, see you out there shortly.  Old bean.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22
[AMISH]
Beta Testers
97 posts
5,848 battles
29 minutes ago, DeathLord1969 said:

Yes, it's supposed to start updating at 6, it is not updating and it is now 7:46AM. Using the WGC & there is no update being downloaded.

 

And right as I hit submit, it finally starts to update.....

I literally read your post and in that instant, I mean that VERY instant, mine started to update too.  Suspicious...........................

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
2,416 posts
5,424 battles

It's 6 am here in St George UT - SERVER is busy it says...I think everyone and their mother is trying to logon to get a whiff of the latest update.  No cigar yet...to logon tho...

I did update and also did the new data packing process....

Edited by dionkraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×