Nemog

Unable to play World of Warships

  • You need to play a total of 5 battles to post in this section.

7 posts in this topic

 

Haven't played for a few months but now I want to start playing again.  While I was not playing, the updates were regularly installed.  

The issue I am having is that the initial screen loads, I hit play---> then I get a screen stating "The procedure entry point K32GetProcessMemoryInfo could not be located in the dynamic link library KERNEL32.gll."

I have deleted the game and reinstalled twice now and still get the same message.

Playing on Windows Vista, 64-bit operating system, Intel i7 CPU 920 @ 2.67, 2.65, 22GB RAM, Direct X 11

Please help!!!!

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Vista is no longer supported.

 

Reading the updates would have saved you a lot of time in reinstalling. :teethhappy:

Edited by awiggin

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

seriously???  that bites the big one.  Please tell me you are joking.


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vista is no longer supported.

 

Reading the updates would have saved you a lot of time in reinstalling. :teethhappy:

 

Thank you for your help.  I have dreaded updating vista for a long time.  I despise the new windows 10 or 11 or whatever the new one is.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you again.  It gives me great ease to know that my computer is not playing games with me.  Thank you for taking the time to help me.

 

Hooyah!!!!


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.