Jump to content
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
Elo_J_Fudpucker

Awesome Bug - Invisible Islands!!

6 comments in this topic

Recommended Posts

1,891
[-OSG-]
Members
2,542 posts
16,579 battles

So in a match on Saturday, I was following a ship in zoom and he went behind some trees.... and I thought... that's odd!... So I zoomed back out and he had sailed behind an island, yet the island was not being drawn. The trees were and the ship was , but not the island.. trees, just floating up on the air....   the game continued this way until the end... it was an interesting glitch/effect.. certainly made shooting over the islands a bit less of a guess.

 

Edited by Elo_J_Fudpucker

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,521
[HINON]
Members
14,340 posts

Someone reported a similar bug a few days back. You will want to run the integrity checker thing to see you are likely missing some textures which arent letting the engine render the island.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39,232
[HINON]
Alpha Tester
27,705 posts
26,569 battles

Replay?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2,555
[GWG]
Members
8,018 posts
15,871 battles

Video card malfunction.  You need to check your system out, reboot, or close down other programs running in your system.

..

Yesterday, in one battle, I pointed out to my team that only half our team was visible on the screen.  There should have been 12, but I only counted 7.  The others were dimmed out on the mini-map.  They were within my torpedo range.  Unhappily, I forgot to save the screen-shot.

--My situation WAS NOT a video card malfunction..  It was a 'We want you to Team Kill Somebody' malfunction.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
197
[2UNA]
Members
596 posts
7,043 battles

I don't think it's a video card malfunction at all.  At least, it wasn't with mine...as I have checked.  My rig doesn't even shrug at this game's requirements.  Further, I ran an integrity check and it was all 100%.  The situation was as follows: I had run four battles, and the fifth one was Estuary.  I had run Estuary on the previous battle but on this one every island was invisible.  I could see the trees but not one island on the whole map!  Never happened before, I hope it never happens again.  I'm hoping it was some sort of borked loading of the textures due to the new update.  Regardless, this is not a hardware issue.     

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×