Trevzor

World of Warships NA Update Service Needs You!

  • You need to play a total of 1 battles to post in this section.

382 posts in this topic

I would help but i run a mac >...>

Edited by Marie_splatoon

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here you go, hope this helps!  For the record I don't believe I encountered any issues the first time.

 

 Y40z98H.png

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was able to update fine. glad i could help 

test.jpg

Edited by Malarkey_

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 http://i.imgur.com/491UyIH.png

File was too large, had to use Imgur.

 

Weird, I know.

Edited by Rhagna

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

WoWs%20Test%20PNG_zpspmujqxzm.png

 

Everything went a-okay.  I did derp though, and had WoWs running when I tried it the first time. :facepalm: Gave a little box indicating that WoWs was already running.  Shut down the client and ran the test again and had zero issues. :great:


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

QtzubkH.png

everything went ok I've never had issue with the launcher


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems. I also did the thing where I first tried to run it while the game was still open. Re-ran it afterwards and it seemed to be okay. Obviously clicking Play generated a bunch of .dll errors, since it's not the real downloader.

 

w4dsCB3.png

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.