Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 20 battles to post in this section.
anonym_uO7eEzhrDxsi

Damage points not showing

13 comments in this topic

Recommended Posts

Members
687 posts

I got a new computer and installed WoW and everything is running fine. What I've noticed is that I have the detailed ribbons showing at the top right of the screen but the damage points aren't showing. Have I missed a setting somewhere?

P.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7,521
[HINON]
Members
14,340 posts

I think with the patch the damage totals is a separate setting now, ill have to look after work or maybe someone else can mention the exact setting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
687 posts

I think with the patch the damage totals is a separate setting now, ill have to look after work or maybe someone else can mention the exact setting.

 

you might be right Rip because it was working prior to the patch. I'll have to check it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,883
[YORHA]
Members
5,460 posts
12,100 battles

Just had a look at the settings and I can't see where anything has changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
46
[O_O]
Members
131 posts
19,662 battles

 

I got a new computer and installed WoW and everything is running fine. What I've noticed is that I have the detailed ribbons showing at the top right of the screen but the damage points aren't showing. Have I missed a setting somewhere?

P.

Enable "Damage Indicator" under Settings --> Controls   

Edited by 12thDoctor
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3,883
[YORHA]
Members
5,460 posts
12,100 battles

Well I'll be darned.  There it is and I didn't even see it the first time around...

 

HEQeWsH.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Members
3,959 posts
7,738 battles

 

I have the detailed ribbons selected in settings and they are showing fine. It's just the numeric damage totals that are missing for some reason.

 

It's a separate setting on the same screen, called "Damage Indicator".
  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×