NikoPower

0.5.16 - Update Bug Report

  • You need to play a total of 1 battles to post in this section.

109 posts in this topic

Was sitting in port and the game disconnected taking me to the log in screen and in a matter of seconds logged my back in on its own without me having to type in any log in information. Has only happened once. Running fully updated Win10.


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the patch smoke no longer comes out of my funnels or my guns (when firing). I didnt touch my settings besides a few Audio sliders.


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was sitting in port and the game disconnected taking me to the log in screen and in a matter of seconds logged my back in on its own without me having to type in any log in information. Has only happened once. Running fully updated Win10.

 

This happened while exiting a battle.  A quick message about the current server is going down for maintenance and it then redirected  me to another server (still NA, must be another server in the cluster or something?)

 

New backend feature that wasn't in the patch notes I assume.

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The awards box (Honnor to Heros) sometimes does not show in port, however you can hover mouse where the box should be and see the loot you have gained.  I'll try and snag a screenshot next time, thought I did, but seem like I did not push the right button!  Hehe

 

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

game is stuck, the update finished but would not extract files, so i cant play the game need help.

21/12/2016 07:44:29  ERROR:        patch extraction. failed 7z.dll library loading

21/12/2016 07:44:29  ERROR:        open patch file. name: "C:\Games\World_of_Warships\Updates\wows.na_0.5.16.0.218818_0.5.15.2.216844_client.wgpkg; ", what: open patch error, wsg: name="wows.na_0.5.16.0.218818_0.5.15.2.216844_client.wgpkg"


1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get some serious frame rate issue at the low tiers with all the torpedos popping off. Beyond that the odd moment where my ship does not respond to keys.


1

Share this post


Link to post
Share on other sites

damn, either I had a terrible morning and not hitting prtscrn button -- or screenshots are broken. But another issue is that I ship destruction animation is broken.  This time I blew up a destroyer and it flew up in the air and hovered magically.   I know Neptune is powerful but, this was a bit over kill! :)

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was sunk by a 'friendly' torpedo, yet I did not see any mention of it in the victory screens.  I will post screenshots once I figure out how to squeeze them down.

 

Addendum:  This has now happened twice.  After getting torpedoed and sunk by a friendly, there is no notification of compensation due to damage on the victory screen.

 

Edited by Grey_Paladin

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the patch smoke no longer comes out of my funnels or my guns (when firing). I didnt touch my settings besides a few Audio sliders.

 

 

Same issue, was playing at the minimum settings fine before but after patch there are no smoke effects at all. Tried switching the graphics settings to medium but still nothing.

 

 

I do use an Intel integrated video chip though (Potato Notebook), but never had issues with the smoke effects on any graphic setting i tried, up until today's patch.

Edited by Kahlev_Al_Calen

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A couple things, one relatively small the other less so.

 

First: Having read the patch notes... as far as I can see, the only thing the game is  supposed to lose from the Arpeggio event is the Yokosuka port? (saddens me but alas) but having been looking under the audio, I've noticed a number of my captain voices are missing! for example Hiei and Ashigara. (And Myoko and Takao were never added unless you were IN those ships. =( ) This one's pretty minor, but I do hope it's a bug. I miss the variation!

 

Second and possibly slightly more important?: Ran into one of those new German DDs today... tricky little fellas. As he was obviously trying to torp me, I steered into his path, knowing my best chance with the ship I had was to ram him. Well, I succeeded in ramming him, but got no audio notification, his ship did not explode, and I noticed I didn't really take any real collision damage. Now while my ship was larger (a cruiser) I know I usually take -some- damage on impact with destroyers, and he'd already damaged me pretty good with the one torp that detonated, so I'd think I'd have been quite a bit closer to sinking myself. Never-the-less I came out (scratch free as far as I could tell) and he sunk. Seems a bit iffy.

 

To summarize the last one:

*No explosion effect on enemy ship from ramming and sinking it

*No visible damage to own ship on impact (Although battle report stated 1,109.. I question that)

*No audio notification of impact (Usually get that little ping and sometimes a voice message.)


1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

TG0RObb.png

What is this, damage quanta for ants!? A quantum of damage needs to be at least three times as big!

 


2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt-tabbing out causes my music tracks to skip to the next track.

 

I've had more bugs as well, so I am trying to reinstall the client from scratch...


1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it intended that the New Years camo that gives 200% Free XP doesn't include the standard improved concealment and incoming fire accuracy reduction bonuses that all other "premium" camo includes? Just seems out of place compared to all other camo.


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the Campaign Honorable Service 5, task 3 reads incapacitate or destroy %(count)d module.

What does that mean?


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to

0.5.16

The game loads but once in the dock screen, Windows has encountered  a problem with WOWS,close program. Reinstalled, same problem. Not sure what to do next?


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt-tabbing out causes my music tracks to skip to the next track.

 

I've had more bugs as well, so I am trying to reinstall the client from scratch...

 

Got another error, as I was logged in and alt-tabbed.  Only other thing I can think of is usermusic, so I'm removing all of that.  If the problem persists, I'll try fullscreen only.  It COULD be because I have two displays, but this has never happened before...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

All the new German DDs get a very large penalty after firing their main guns, Tiers 2 thru 4 get 6.6K added to their detection range and Tiers 5 thru 10 get 7.3 to their detection range. Is this a bug? or is that was WG desired?


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

All the new German DDs get a very large penalty after firing their main guns, Tiers 2 thru 4 get 6.6K added to their detection range and Tiers 5 thru 10 get 7.3 to their detection range. Is this a bug? or is that was WG desired?


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even with Arpeggio ships filtered out, I can still see one. When I click it, the game thinks I clicked on my Iowa.

 

ivzEU2E.jpg

 

Edited by Aquitanic

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running a Mac.  Game won't load since new update.  icon goes to dock but then immediately closes.  Downloaded again and same thing happens.  Help please.

 


0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am stuck on the load screen

 

*nevermind it was because i had moved my WG modpack into the new res_mod folder..........i guess i need to wait for the update for the mod.

 

Edited by Wilagrey

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.