Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'login'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - News and Information
    • News And Announcements
    • Updates and PTS
    • Developer's Corner
    • Community Volunteer Programs
  • Feedback and Support
    • Game Support and Bug Reporting
    • Player Feature and Gameplay Suggestions
    • Game Guides and Tutorials
  • General WoWs Discussion
    • General Game Discussion
    • Discussions about Warships
    • Player Modifications
  • Off Topic
    • Historical Discussions and Studies
    • Off-Topic
  • International Forums
    • Foro en Español
    • Fórum Brasileiro
  • External testing groups
    • Supertest Academy
    • Supertest
    • Clantest

Calendars

  • World of Warships Events

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


Twitter


Website URL


Instagram


YouTube


Twitch


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hello, I have both versions of Wows installed .. Public test and non-test versions. Both fully updated. I login and play wows non-test without issue. I click on the wg net gaming center running in the Win-10 system tray and select / launch - Wows public test and it comes up attempts to login - It fails. It didn't fail to login other times I used it. In the upper left hand corner of the window it shows my screen / nickname. It looks like I'm already logged in - See screenshot. It fails to login and leaves me with - Connect. I've tried it several times and it still fails to connect. Checked for updates and installed any available. I've tried logging in and out of my wows account. Tried restarting the wows net gaming center. Tried restarting the computer a few times. I think it might be trying to log me in while already logged in, or it's trying to connect me to another server network that I don't have access to with my regular (NA) credentials? I'm about to call it quits ... Can someone help?
  2. CaptainRed_TheAngryBird

    CANNOT LOGIN

    Cannot login to server. NA. Last hour or so. Just stays on Logging in... I reset preferences, deleted preferences files, ran in safe mode, repaired game, reset game, reset PC, and reinstalled game. NO difference. Been happening on and off last few days, and had similar issue a few weeks ago. Please fix. Game worked fine earlier.
  3. Seems the game still cant connect to the servers..login just keeps spinning.. would be nice if WG posted some kind of update
  4. As per the title.... I don't have this problem on EU.... I wonder if I'm the only one.....
  5. I'm getting the "cant login" message. Already followed the step for conections issues, restarted everything and still cant login. On another matter even forums are slow to load. Already checked with other games (world of warcraft, warframe) and other webforums and only WG products have this problem. I'm playing on Steam and from Buenos aires, Argentina. WoWS_report.wgc
  6. Is there a way for me to use my current account instead of my steam account through the steam client? Did it get changed recently? I did the thing with renaming the steam.dll file and it didn't fix it. Any help would be appreciated.
  7. anonym_auUiRfWCi1jI

    World of Warplanes

    Before the server maintenance, I had access to all three forums. Afterward, I no longer have access to World of Warplanes. What I have done so far: Logged out of all three sites. Logged in to all three HOME pages. Logged in to WoT and WoW forums. What I cannot do:Cannot access World of Warplane forums. Cannot properly access SUPPORT page. Unable to see verification text "Please enter the text you see in the image into the textbox below." I figure I have fallen through the cracks, and wonder how many others are experiencing this same problem. Please help! :Smile_sad:
×