Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'in-game'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - News and Information
    • News And Announcements
    • Update Notes
    • Public Test
    • Contests and Competitions
    • Events
  • General WoWs Discussion
    • General Game Discussion
    • Developer's Corner
    • Community Programs Corner
    • Support
  • Off Topic
    • Off-Topic
  • Historical Discussion
    • Discussions about Warships
    • Historical Discussions and Studies
  • Player's Section
    • Team Play
    • Player Modifications
  • International Forums
    • Foro en Español
    • Fórum Brasileiro
  • Contest Entries
  • Contest Entries
  • New Captains
  • Guías y Estrategias
  • Árboles Tecnológicos
  • Fan Art and Community Creations
  • Community Created Events and Contests

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Metal_Eater

    Sound issues in WoWs ONLY

    Hey folks, about a month ago, i logged into WoWs and noticed i had absolutely no sound whatsoever. I did some checking on my system, and sure enough everything else works perfectly fine. All other games have sound, videos, music etc. Dxdiag all comes back clear. So i uninstalled the game and wiped any left over bits, and did a complete redownload and re-install. Even WGCheck didn't have anything for me. So now i am at a loss. THe entire system is working perfectly fine except for sound in this game. Anyone have any ideas. And please don't ask to re-install drivers, since they are working and i have tried updating and replacing them without any positive results. I do believe it has to do with the game or at least the game launcher since in my sound mixer i used to see WorldOfWarships listed in the sound outputting applications but since this issue started only a process (cef_browser_process.exe) get listed. Anyone have any idea what is going on here ? System = i5-3570 8Gb ddr3 gtx 1060 3gb H-Joshua-h61-uatx motherboard, yes i know its old but still works perfectly fine. Dxdiag and wgCheck are attached. DxDiag.txt WoWS_report.wgc
  2. Anyone can clarify how does the "ban by complaints" system work? It's just 24hrs but during a game, I just wiped a division and they were going on about how "CV is cancer" and all that and within a few minutes before I got a chance to reply, I got a system update that says I've been "banned by complaints" from messaging. I have a faint feeling this entire "ban by complaint" system can be abused by salty people who just mass-false-flag people that just killed them. Maybe there's a more advanced system in place but google is coming up blank about how the system works. Any ideas?
×