Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - News and Information
    • News And Announcements
    • Updates and PTS
    • Developer's Corner
    • Player Gatherings and Events
    • Community Programs Corner
  • Feedback and Support
    • Support
  • General WoWs Discussion
    • General Game Discussion
    • Contests and Competitions
    • Clan and Divisions Hub
    • Game Guides and Tutorials
    • Discussions about Warships
    • Player Modifications
  • Off Topic
    • Historical Discussions and Studies
    • Off-Topic
  • International Forums
    • Foro en Español
    • Fórum Brasileiro

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 13 results

  1. (I'm a scroll wheel user and a shift key user equally) Sometimes when i zoom in and out real fast either with scroll or shift, i can no longer zoom in to view ships from a distance. Like it just stops letting me zoom in or out. It goes 3rd person. This problem will last for about a minute and then i can zoom in just fine, but this really affects my game. ive died a couple of times cause of it. Its not my keyboard or mouse tho. Could this be a game issue? Anybody have this problem before? Solution?
  2. PirateRoberts

    Game Freeze Bug

    This is the worst glitch ever, and frankly it's very [edited]serious for any game to have anything like this. It's so bad that I can't even believe it exists and I'd rather believe I was hacked while playing. But obviously I wasn't hacked and the game just has a major design flaw somehow. As soon as I launched my airplane fighter, the game froze. My camera disconnected from my [edited]ship somehow? And just stayed where my ship was when this happened. My ship was still under my control until it was out of my camera sight and then i have no clue what happened to it. The plane was stuck where it launched with the plane sound looping. The Mini map was [edited]frozen. Most of my team got annihilated on top of it? coincidence? And if you pay close attention to my PC time and the game time at top left you can see the clock is frozen at 18:40 for the game, but the PC time keeps on ticking. The game chat worked just fine in real time with everyone talking and the game resuming as if I was still there somehow. Ships were dying, and i was getting their death reports, TAB was showing the outcome of the battle. When the game was over I got this [edited] black screen defeat screen. But not before I had a screen with scenery that was greyed out with nothing on it. When I went back to port All my ships were missing. Fix this, I don't feel like playing if this even has a 1% chance of happening.
  3. Am I wrong or was the match making changed so that there could only be a maximum of 2 CVs per side in games, if so then someone didn't tell the MM.
  4. Hello fellow captains and Wargaming! So, with this new update I purchased the Tier VI U.S.A. Destroyer, the USS Farragut. Everything seems to be working fine... except for the fact it has now gained a very ugly looking red-and-black permanent camo in port. However, I soon realized that this wasn't some generous free bonus on Wargaming's part for the Lunar New Year event. For whatever reason, most of the ship's textures are missing, and when I go into a battle with it, 95% the ship's model is not rendered or displayed. The only things that are rendered and maintain their textures are the torpedo tubes, main guns, two of the away craft/life boats. In battle, the only part of the ship's model visible is the untextured bow. It seems the the Farragut's files got exposed to a bit of radioactive Fubarite. Everything else works fine, the hit-boxes are there, I can control my ship and fire weapons. I play the Windows version of WoWs, so I don't know if anyone else is running into this glitch on other versions of the game. This is also my first real glitch with the game, though I am a fairly new player. If anyone else has run into this bug recently, let me know! I have attached two photos below for verification, and upon request I will send more. I am mostly surprised by this bug more than anything else. More or less, I'd like to fail in the Farragut with an actual boat on screen, thank you very much! Is this some hidden easter-egg referencing the Philadelphia Experiment? If so, all that's missing are sailors melded with the ship! Jokes aside, hopefully this glitch can be resolved. It is jarring, and breaks the otherwise rock-solid immersion of the game. Good luck and fair seas, all! Cloaking mechanic confirmed for next update? : New permanent camo for USS Farragut? My suggestion for a name is "Philadelphia Experiment: Phase 2" : .
  5. Guys I encountered a really weird death today. In a Nagato, I was 1v1ing an Algerie,.I saw her wall of torps go past me, and I blew her up with my main battery. Immediately after, I dodged some torps from TB's in a 90 degree angle, taking one hit. I had sufficient HP to survive that hit, but suddenly my ship blew up, and it listed the Algerie as the killer, "killed by flooding" it said. It was confusing as I didnt ram her, and I never saw a second wave of Algerie's torps. I asked the chat, and an enemy BB responded with "detonation" and that it was shown in the chat. However I didn't see it in the chat, and I don't have a medal or a notification for it either. Those were torpedo bomber torps and I was supposed to survive them!! So, what do you think? Bug? Glitch? Hack? What is the problem? Here is the replay link https://replayswows.com/replay/37035#stats
  6. Rapsidy

    RN DD: Icarus Torpedo glitch

    Just reporting that torpedoes on the Icarus won't always launch. Sometimes I launch one salvo, but not the other. Or i launch them individually, but not all of them, nor will the reload "F" key work. On one occasion, switching between armaments helped. Was able to reload them.
  7. Encountered a funny little graphical glitch:
  8. @WarGamming Please address the setting menu bug. From port I see the setting menu button has and overlay symbol indicating something new. Every time I click on this it opens some pop-up informing me of the tutorials however I can't exit that pop-up. I am forced to click the tutorials link and load that screen before I can go to the setting menu. Please fix this as it is annoying as hell.
  9. On the map Sleeping Giant, in my low tiered Cleveland. Trying to use an island as cover from a Musashi. I see deep water torpedos coming in, but ignore them as there is an island between me and them. I was doing a stream, thus music playing, and at a puase, I still hear the torpedo alert, and the icon indicates the same direction, I zoom out in time to see a torpedo coming out from under the island. Didn't die, but still surprised me. shameless stream plug: https://clips.twitch.tv/PlainNaiveMarrowStoneLightning
  10. Lizard_Man383

    Gamebreaking Bug

    I recently just got back into WoWS a few days ago, it was working fine. I installed it on a different computer, One that i have previously installed and uninstalled the game, and never had any issues with. The first match i played, my game was horribly glitched. The round started, and I went to max throttle. My speed indicator said I was moving at ~30 knots, And the water effects were piling around my ship in a weird way. But compared to the islands and waves, It was clear I was not moving. Turning my rudder did nothing. Several seconds in, I started to drift to the right, but in a way that made no sense. I was moving sideways at about 20 knots. I tried to fire my guns to see what would happen, but it wouldn't let me fire, despite the obvious fact that my cannons were loaded and aimed at my crosshare. It finally let me fire, and nothing happened. I fired another volly, and the shells came out of my guns at a snails pace, so slow where I could see the shape of the shell from the 3rd person camera. After about a second, the shells hit the water and splashes appeared several kilometers away, even though the shells impacted the water maybe 300 meters from my ship. A friendly BB that was right next to me exploded, and his remains flew to the middle of the map at hypersonic speeds. Still moving sideways, I was about to ram into an island, but I just phased through it. After about a minute, I started to take damage, but no shells were hitting me, and no torpedoes for miles. Eventually I died, And my remains then flew to the side of the map at impossible speeds. I quit, then went into another match, same thing. I died, and stayed around with the spectator cam for a few minutes. Ships were firing with no shells exiting the barrels, things were randomly exploding and flying to random places, and ships were phasing though mountains randomly. I went into chat, and nobody had any issues apart from me. I restarted the game, no changes. Restarted my computer, nothing. Uninstalled and reinstalled the game, Same thing. I have no issue with the port. No ping problems. I'm in North America, And I'm playing the north American version of the game. This glitch makes the game literally unplayable, and I need help. Ill try to add a video later if I can.
  11. You know that glitch where the camera stops moving and your ship sails off without you? Well, it happened to me for the first time today. I tried to record it since everything seems to act weird, but my laptop doesn't deal with recordings well so that didn't work out. However, I've described the "symptoms", if you will, to the best of my ability: You can see ships move and your controls work (including consumables and ammo selection) the minimap, map markers, ship markers don't move (when ships sink their icons go black like they usually do but don't move over to one end), though it seems that ship markers glitch out as the bug progresses turrets, turret direction and view indicators don't move shells don't move (shells flying when the glitch started stop) turrets still fire, though ship animations seem to be "stuck" (once again, turrets don't move and it seems like that even when I stop the funnel smoke and ship wake doesn't change) I did end up sinking and the screen greyed out like it usually does You can't see any shells fired after the bug starts (and presumably AA tracers too) Chat still works This update was the first time I've encountered any game breaking bugs of this sort.
×