Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'camera'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.


More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • World of Warships - News and Information
    • News And Announcements
    • Update Notes
    • Public Test
    • Contests and Competitions
  • General WoWs Discussion
    • General Game Discussion
    • Developer's Corner
    • Community Contributor Corner
    • Support
  • Off Topic
    • Off-Topic
  • Historical Discussion
    • Discussions about Warships
    • Historical Discussions and Studies
  • Player's Section
    • Team Play
    • Player Modifications
  • International Forums
    • Foro en Español
    • Fórum Brasileiro
  • Contest Entries
  • Contest Entries
  • New Captains
  • Guías y Estrategias
  • Árboles Tecnológicos
  • Fan Art and Community Creations
  • Community Created Events and Contests

Calendars

  • World of Warships Event Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Started the battle like always, played for a couple of minutes like normal. After that, the camera got stuck in place and I watched my ship continue sailing. I could steer the ship and fire the guns, but I did not have any idea where I was going or shooting. The minimap froze as well, but the chat was functional, along with the rudder indicator and speed indicator. After restarting the game, it didn't let me join the battle again and I was stuck staring at the "Loading battle" screen. After waiting for a while, I was greeted with a "Critical Error" window, which told me that error information was collected to the Reports folder. The Reports folder was (and still is) empty.
×