Jump to content

anoldfartgamer

Members
  • Content Сount

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    5795
  • Clan

    [SOTW]

Community Reputation

0 Neutral

About anoldfartgamer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. anoldfartgamer

    Public Test / Test Server ... Issues

    Hey all .. Thank You for the replies. I think I could use a drink .. lol. Perhaps they could report - Server not available at this time or something. I don't know. Anyway .. I'll look for the listing of available up-times for public test server(s). I'll give it a go again later. Thanks again!
  2. Hello, I have both versions of Wows installed .. Public test and non-test versions. Both fully updated. I login and play wows non-test without issue. I click on the wg net gaming center running in the Win-10 system tray and select / launch - Wows public test and it comes up attempts to login - It fails. It didn't fail to login other times I used it. In the upper left hand corner of the window it shows my screen / nickname. It looks like I'm already logged in - See screenshot. It fails to login and leaves me with - Connect. I've tried it several times and it still fails to connect. Checked for updates and installed any available. I've tried logging in and out of my wows account. Tried restarting the wows net gaming center. Tried restarting the computer a few times. I think it might be trying to log me in while already logged in, or it's trying to connect me to another server network that I don't have access to with my regular (NA) credentials? I'm about to call it quits ... Can someone help?
×