Jump to content

bigpapabill

Members
  • Content Сount

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    5480
  • Clan

    [BRZKR]

Community Reputation

1 Neutral

About bigpapabill

  • Rank
    Seaman
  • Insignia

Recent Profile Visitors

65 profile views
  1. I am so confused I can get to my port then to cue but when i go in battle it will not go in battle i have ran the check 2 times and it still does the same thing so now i am now turned orange all because it will not go in to the match .....
  2. bigpapabill

    were did my ships go

    I did the reinstall and now my ships are back .. Thanks all for the help :)
  3. bigpapabill

    were did my ships go

    I dont have a screen shot sorry i am reinstalling the game now
  4. bigpapabill

    were did my ships go

    yes i did restart wows and my comp and even ran the wows check but did not fix it
  5. bigpapabill

    were did my ships go

    Thanks yall i let you know when it is done reinstaling
  6. bigpapabill

    were did my ships go

    Right now i am redownloading the game to see if that does it
  7. bigpapabill

    were did my ships go

    I even clicked on he BB tab and no ships show up yes i am on the NA server
  8. bigpapabill

    were did my ships go

    I even clicked on he BB tab and no ships show up
  9. bigpapabill

    were did my ships go

    No they were there last night when i logged off
  10. bigpapabill

    were did my ships go

    I log in this am and my ships do not show up in my port but it says i have 31 ships. that is on my game pc on my other pc i log in and the ships are all there What should i do ?
  11. Sure hope they get this fixed before clan battles start tonight
×