Jump to content

Viperkey97

Members
  • Content Сount

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    3982
  • Clan

    [WKY12]

Community Reputation

0 Neutral

About Viperkey97

  • Rank
    Seaman Recruit
  • Insignia
  1. Just re-installed again, and put the graphics down a couple of notches. The few games I played seemed to be fine, but will update on here if that changes. If anyone still has some insight, I am still of all ears. I am wondering if my monitor might be the culprit, maybe I need a better one. It is a 1080p res, a 4 ms response time, and 60 hz refresh rate. Please let me know if that is a bad monitor for this game.
  2. My complaint is that the game should run at 70-76 fps fairly consistently, and my game keeps dropping randomly to 40-50 fps. It happens even when there is not a lot of ships on screen, shots in air, planes in the air, and so on which are things that could drop fps. It happens for seemingly no reason, and I have tried methods of fixing, for no success.
  3. Laptop was purchased a few years ago. The specs on it were Nvidia 1060 TI, Intel I7 2.2 GHz, 16 GB ram. Cables are good on PC and monitor. I have no issues playing other games like [edited]. [edited] is the only other big game I have tried to play with this PC. My monitor has low to zero input lag and 60hz refresh rate.
  4. Not really. Happens sometimes when some ships get spotted, or planes from a carrier come on screen, but even that is hit or miss if it does anything.
  5. I have this issue that has happened to me on 2 different computers, where the FPS will go from a solid 74-76 to the 40s-50s often in game. The drops happen in game at random times, and can last 5 seconds to the end of the game. On my laptop, it started last year after an update earlier in the year. I thought maybe it was just the pc getting older. I just upgraded to my new desktop, Intel I5-11600 Geforce RTX 3060 and 16 GB Ram, and there was no FPS drops for the first few days, and then it came back. It does not matter what I do, I have researched and tried different things. My temps are always good, I have dropped the graphics to lowest settings, re-installed the game, and nothing has helped. Came on here to see if anyone has had any similar problems.
×