Jump to content

mudromper

Beta Testers
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    1155

Community Reputation

2 Neutral

About mudromper

  • Rank
    Seaman
  • Profile on the website mudromper
  1. I have a similar issue but never on the port screen, I can leave it until it disconnects due to lack of activity, but in battle though, that's a different story, its about as random as robot chickens taste
  2. 0.6.4 Bug Reporting

    Your corgi enthusiasm has made me somewhat less angry, I have a corgi crossed with a boston terrier. That being said..... I'm having the same issues I had with 6.3 not everything loads at the start of a battle, or at times in the middle of a battle(annoying watching your teammates fire at a battleship that's 10km away that has a marker on the map but you cant see or colliding with a teammate because you literally CAN NOT SEE HIM other than a outline of his/her ship type on the minimap) then theres the sound drop, 90% of the time that spells doom, so better get somewhere safe because in 30-60 seconds your going to be disconnected and sent back to the log in screen 95% of the time you don't find safety, sitting duck, dead when you get logged back in, does not sit well for an aggressive BB push, and then theres the rage from the rest of the team, sorry guys, ask WG about that First pic is the issues with the invisible ships, note it does it wether its friend or foe second pic is another crumb ive noticed, it has a bad habit of showing the wrong outline for the ship in the bottom left corner when im spectating after death sorry for the small pics, it says I have little remaining memory for uploading pics to the forums :/ Ive barely played since 6.3. I love this game, but cant handle the frustration of these issues
  3. Test server is where I decide which tech trees or premiums I wish to use. its free :p
  4. Vanishing ships & server drops

    I can confirm this, I have been having the same issue, I can watch teammates fire at somebody well within detection range and I cannot see them, fellow team members also disappear from sight in the same fashion. you have the outline of them on the minimap yet they aren't visible even at less than 1 km away. usually when the happens to me, its only a matter of time before the sound drops, followed by a short freeze, which may or may not lead to a disconnect. its insanely annoying
  5. 6.3 update bugs?

    boof if I had a nickel for every time I have checked that lol
  6. 6.3 update bugs?

    I have been having a few issues. first off, loading the port screen has been taking an unusual amount of time to load. second, I have random sound interference in games( it drops off, them tries to play catch up, gun sounds happening after as much as 60 seconds after firing) and randomly freezes (seems to be accompanied by sound interference, if sound stops, its only a matter of time before it freezes) some times it freezes for a couple seconds, sometimes its over 3 minutes and it could wind up being a complete disconnection and you have to log back in(insanely annoying, considering up until this update ive literally had unimpaired gameplay since I've replaced my graphics card a couple months ago). I would really like to know whats going on here since I don't have a lot of free time to play and it really gets on my nerves when I have a free moment to only have it impeded by bugs anybody else been having similar issues?
  7. 0.6.3 Bug Reporting

    I have been having a few issues. first off, loading the port screen has been taking an unusual amount of time to load. second, I have random sound interference in games( it drops off, them tries to play catch up, gun sounds happening after as much as 60 seconds after firing) and randomly freezes (seems to be accompanied by sound interference, if sound stops, its only a matter of time before it freezes) some times it freezes for a couple seconds, sometimes its over 3 minutes and it could wind up being a complete disconnection and you have to log back in(insanely annoying, considering up until this update ive literally had unimpaired gameplay since I've replaced my graphics card a couple months ago). I would really like to know whats going on here since I don't have a lot of free time to play and it really gets on my nerves when I have a free moment to only have it impeded by bugs
  8. Game Crashes on startup after new update

    Hmmm bizzare. I was going to try what you said but I said hell with it I'm going to try launching the game first, and today it worked. Guess we'll see if this problem ensues.
  9. Game Crashes on startup after new update

    I have been having a startup issue as well. When I get to the login page I enter my information, click connect and I wind up with a black screen with a gray border. I can get back to the task manager but I cant get back to my desktop. The only way out of the black screen is to restart from the task manager. I'm running windows 7 and more specifics needed let me know, I'm not exactly the most computer literate person lol
  10. Something from the Italains maybe? they built a few battleships. Not enough for a tech tree though
×