Jump to content


[0.6.5.3] Hakabase Modpack Installer ver.03 [5-27-2017]

mod modpack

  • Please log in to reply
397 replies to this topic

hakabase #21 Posted 12 August 2016 - 03:07 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostKahbrohn, on 11 August 2016 - 05:07 PM, said:

Hi.

 

So far I am liking this modpack. I have a question though.

 

At the top of your install screen I see what appears to be an option to "install user mods" (or something like that). Is this feature working and if so, how do we use it? I've looked around but have not found anything that would give me info on how to use.

 

Thanks for the great job.

 

This option is special for those mods which are not contained in this modpack.
useage:
  1. Put your mod into D:\myWOWS without version number,  if you don't have "myWOWS" folder, creat one, location must be disk D.
  2. Start hakaMOD installer
  3. select  "Install player's own mod" and other mod you want. (  Dont install same kind mod at same time )
  4. click next .........install

Edited by hakabase, 12 August 2016 - 03:24 AM.


Kahbrohn #22 Posted 12 August 2016 - 10:26 PM

    Master Chief Petty Officer

  • Members

  • 200
  • Member since:
    08-09-2012

View Posthakabase, on 11 August 2016 - 11:07 PM, said:

 

This option is special for those mods which are not contained in this modpack.
useage:
  1. Put your mod into D:\myWOWS without version number,  if you don't have "myWOWS" folder, creat one, location must be disk D.
  2. Start hakaMOD installer
  3. select  "Install player's own mod" and other mod you want. (  Dont install same kind mod at same time )
  4. click next .........install

 

Worked perfectly! Thanks...

 

I know that this is not your mod probably (don't see your name on it)... but the music mod "TSHF BGM Trial II" is fantastic! I really like it and find it much better than "stock" music. This is coming from a guy who is all about the 1970/80's Hard Rock music scene.


Edited by Kahbrohn, 12 August 2016 - 10:27 PM.

They are in front of us, behind us, and we are flanked on both sides by an enemy that outnumbers us 29:1. They can’t get away from us now!” – Lewis B. “Chesty” Puller, USMC
When the Marines were cut off behind enemy lines and the Army had written the 1st Marine Division off as being lost because they were surrounded by 22 enemy divisions. The Marines made it out inflicting the highest casualty ratio on an enemy in history and destroying 7 entire enemy divisions in the process. An enemy division is 16500+ men while a Marine division is 12500 men.

 

Spoiler

 


hakabase #23 Posted 13 August 2016 - 07:34 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostKahbrohn, on 12 August 2016 - 10:26 PM, said:

 

Worked perfectly! Thanks...

 

I know that this is not your mod probably (don't see your name on it)... but the music mod "TSHF BGM Trial II" is fantastic! I really like it and find it much better than "stock" music. This is coming from a guy who is all about the 1970/80's Hard Rock music scene.

 

Actually "TSFH BGM Trial II" is my work too, it is just a demo for other modders and still rough, but happy to hear you like it.

Edited by hakabase, 13 August 2016 - 07:36 AM.


Charge4_HEquick #24 Posted 13 August 2016 - 07:25 PM

    Petty Officer

  • Beta Testers

  • 54
  • Member since:
    08-09-2012

 

Haka  

 

Here are the screens of what I'm talking about that there is no language just blocks and I cannot read, how do can I fix this

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Attached Files

  • Attached File   shot-16.08.13_10.28.00-0308.jpg   60.89K
  • Attached File   shot-16.08.13_10.28.31-0990.jpg   114.91K
  • Attached File   shot-16.08.13_11.01.36-0835.jpg   46.23K
  • Attached File   shot-16.08.13_10.12.50-0068.jpg   97.55K
  • Attached File   shot-16.08.13_10.27.12-0051.jpg   28.14K

 

BB's - Tirpitz, NC, Amagi, Nagato,Warspite, New Mex, Fuso, Arizona, Texas, Haruna, Kirishima, Ischizuchi, Arkansas, Nikola

CA's-  Roon, Hipper, Kutazov, Indy, Schors, Nuremberg, Molotov, Budyonny, 

CL's - Atlanta, Kirov, Emden, Albany

DD's - Lo Yang, Blyskawica, Sims, Anshan, Grem, Isokaze, Derzki, Cambeltown


Questlove #25 Posted 14 August 2016 - 03:46 AM

    Warrant Officer

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 755
  • Member since:
    08-25-2012

View PostCharge4_HEquick, on 13 August 2016 - 01:25 PM, said:

 

Haka  

 

Here are the screens of what I'm talking about that there is no language just blocks and I cannot read, how do can I fix this

 

Usually when I see those blocks in chat it's because of people typing Chinese (or a SW Asia country) while playing on the NA or PT server. I'd say you're looking at Chinese writing but your server can't decipher it and thus it comes up as those blocks.



hakabase #26 Posted 14 August 2016 - 12:02 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostCharge4_HEquick, on 13 August 2016 - 07:25 PM, said:

 

Haka  

 

Here are the screens of what I'm talking about that there is no language just blocks and I cannot read, how do can I fix this

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I got a setup log from my report site, Are you Mxxxy Axxs?
According to these screenshots and setup log, you have to add  zh_TW font if you need zh_tw (Chinese) support in NA server,

Restart the installer, click one more option 'Install TW Font (DLC)' , and install
Try !
 


Edited by hakabase, 14 August 2016 - 12:02 PM.


fugetsu #27 Posted 14 August 2016 - 01:54 PM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 127
  • Member since:
    05-16-2013

Mr.hakabase

Thank you for your MODs.

I found bug and it's solution in your Minimap MOD "Minimap Show Ship's Name"installed by hakaMOD_WOWS_0.5.9.1_0809.exe.

 

Symptom

map image deviates from grid.

 

Solution

in battle_elements.xml (/res_mods/0.5.9.1/gui/battle_elements.xml)

remove line 139 and 142 (same elemets are discribed in line 138-139 and 142-144)


Alpha tester in ASIA region

Windows 7 Professional 64-bit SP1 / Intel Xeon E5 2620 @ 2.00GHz / Supermicro X9DAi (CPU 1) / 16.0GB DDR3 @ 666 MHz (9-9-9-24) / NVIDIA GeForce GTX 970


Charge4_HEquick #28 Posted 14 August 2016 - 03:11 PM

    Petty Officer

  • Beta Testers

  • 54
  • Member since:
    08-09-2012

 

Haka

I did as You said, but first I did not see zh_TW Font. but I did as you said and now the Blocks are gone, but is Asain Characters. but no English. How do I get the English words for everything? Please help :) Also when I close the game myh computer screen goes black and I have to reset on the Tower what is that?? 

 

@ Quest how do I get the English letters cause it is all blocks or  Charecters in Game.

 

 

 

 

Attached Files

  • Attached File   shot-16.08.14_07.58.19-0705.jpg   121.16K
  • Attached File   shot-16.08.14_07.59.51-0792.jpg   114.58K
  • Attached File   shot-16.08.14_07.59.56-0826.jpg   31.27K
  • Attached File   shot-16.08.14_08.00.14-0145.jpg   50.89K

 

BB's - Tirpitz, NC, Amagi, Nagato,Warspite, New Mex, Fuso, Arizona, Texas, Haruna, Kirishima, Ischizuchi, Arkansas, Nikola

CA's-  Roon, Hipper, Kutazov, Indy, Schors, Nuremberg, Molotov, Budyonny, 

CL's - Atlanta, Kirov, Emden, Albany

DD's - Lo Yang, Blyskawica, Sims, Anshan, Grem, Isokaze, Derzki, Cambeltown


hakabase #29 Posted 15 August 2016 - 01:11 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View Postfugetsu, on 14 August 2016 - 01:54 PM, said:

Mr.hakabase

Thank you for your MODs.

I found bug and it's solution in your Minimap MOD "Minimap Show Ship's Name"installed by hakaMOD_WOWS_0.5.9.1_0809.exe.

 

Symptom

map image deviates from grid.

 

Solution

in battle_elements.xml (/res_mods/0.5.9.1/gui/battle_elements.xml)

remove line 139 and 142 (same elemets are discribed in line 138-139 and 142-144)

 

  This issue had been corrected, thank you for your respone.


hakabase #30 Posted 15 August 2016 - 01:20 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostCharge4_HEquick, on 14 August 2016 - 03:11 PM, said:

 

Haka

I did as You said, but first I did not see zh_TW Font. but I did as you said and now the Blocks are gone, but is Asain Characters. but no English. How do I get the English words for everything? Please help :) Also when I close the game myh computer screen goes black and I have to reset on the Tower what is that?? 

 

@ Quest how do I get the English letters cause it is all blocks or  Charecters in Game.

 

 

 

 

 

If you don't want this Language support in game, select nothing in that section of installer(see attachment), then everything will go back.

Attached Files

  • Attached File   2016-08-15_085431.png   46.45K


hakabase #31 Posted 15 August 2016 - 03:53 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

20160815

----add Master Port Collection(by GoldPile & DarthDoge)
----upd Skin-Kancolle 1.14(by Alan Lan)
----upd Skin-Kancolle lighting (by 劉耀之 & Haka)
----upd ShipIcon-TNW(by Thatsnumberwang)
----upd ShipIcon-StoNe(by StoNe)
----del Port-Chinese Dragon
----upd Replaced Installer's UI



hakabase #32 Posted 18 August 2016 - 03:14 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

20160818

----for WOWS 0.5.10.0
----upd Preview mini carousel(by haka)
----upd Anti-Mirror files for ship icon
----upd Transparent Map-hakabase
----upd Ensign-ARP Historical US>Taiwan(by haka)
----upd Torp trace-Yellow(by haka)
----upd TW translation(by haka)
----upd Voice-Kancolle1 & 2 repackaged fire & Torp launch sound(by haka)
----upd UI Pack-ARP, Touhou(by haka)
----upd UI pack-Kancolle -remove incompatible files
----upd UI pack-Ordinary Actress-remove incompatible files
----cls close,delete incompaitable options



Ecology #33 Posted 18 August 2016 - 02:14 PM

    Seaman Recruit

  • Alpha Tester

  • 7
  • Member since:
    06-28-2013
I wish I could use it but I'm too dumb to figure how to download it i tried for 1/2 hours and I give up 

PauloBR #34 Posted 18 August 2016 - 02:52 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 634
  • Member since:
    11-05-2013

Thank you Hakabase!

 

View PostEcology, on 18 August 2016 - 11:14 AM, said:

I wish I could use it but I'm too dumb to figure how to download it i tried for 1/2 hours and I give up 

 

1-

Spoiler

 

2-

Spoiler

 

3-

Spoiler

 

4-

Spoiler

 

5-

Spoiler


hakabase #35 Posted 19 August 2016 - 02:50 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015
20160819
----add angle indicator + compass(by Hootorez)
----upd Skin-No Rust(by Jyiming Jiang)
----upd TW-transtation(by MBT-Hibiki)
----upd Extended Tech Tree(by MBT-Hibiki)
----upd Transparent Map-Posejdon(by Posejdon)
----upd Training Room(by Sea Group)


hakabase #36 Posted 20 August 2016 - 02:50 AM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

20160820

----upd TW translation(by 典大)
----upd TW translation(by haka)
----upd UI Pack-kancolle STD(by Pravda Team)
----add Ensign-Kancolle & Pantsu(by Pravda team)
----upd Master Port Collection 1.41(by GoldPile & DarthDoge)
----upd Fog Remove(by hakabase)
----upd Sunglass(by BADoBEST)



Cruiser_Zara #37 Posted 20 August 2016 - 03:05 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 5
  • Member since:
    09-18-2015

hey hackbase, thank you so much for working so hard, but I was wondering if it is possible for you to make the Player's Panel setting with Display HP Bar option and just Nickname selected for PlayersPanel Info to be able to be longer? (This is WITH THE HACKBASE CONTOUR MOD)

Picture of the settings

 

 

Right now, if I select above settings, it makes my teams pannel look like this:

health bars are really short and names not long enough gets cutoff and gets inserted a new line so everything gets messy.

Also, when I spot the enemy teams ship, their health bar gets increased and the contour ends up covering up the health bar as well:

 

If I select to include tier or ship name, the health bar length issue gets fixed, but I do not like having multiple redundant information displayed, and the name not long enough still gets cutoff.



hakabase #38 Posted 20 August 2016 - 04:38 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostCruiser_Quincy, on 20 August 2016 - 03:05 PM, said:

hey hackbase, thank you so much for working so hard, but I was wondering if it is possible for you to make the Player's Panel setting with Display HP Bar option and just Nickname selected for PlayersPanel Info to be able to be longer? (This is WITH THE HACKBASE CONTOUR MOD)

Picture of the settings

 

 

Right now, if I select above settings, it makes my teams pannel look like this:

health bars are really short and names not long enough gets cutoff and gets inserted a new line so everything gets messy.

Also, when I spot the enemy teams ship, their health bar gets increased and the contour ends up covering up the health bar as well:

 

If I select to include tier or ship name, the health bar length issue gets fixed, but I do not like having multiple redundant information displayed, and the name not long enough still gets cutoff.

 

1. The HP mod is old version(5.9.0), so until the author update them to 5.10 they'll remain somewhat broken.

2. Width of enemy's Health bar cannot be modified freely as usual since 5.9.0. It always start from the head position while spotted. but same setting for ally is ok.



Cruiser_Zara #39 Posted 20 August 2016 - 04:49 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 5
  • Member since:
    09-18-2015

View Posthakabase, on 20 August 2016 - 04:38 PM, said:

 

1. The HP mod is old version(5.9.0), so until the author update them to 5.10 they'll remain somewhat broken.

2. Width of enemy's Health bar cannot be modified freely as usual since 5.9.0. It always start from the head position while spotted. but same setting for ally is ok.

 

so nothing can be done at this moment? disappointing :(

 

thanks anyways :)



hakabase #40 Posted 20 August 2016 - 05:15 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 429
  • Member since:
    07-15-2015

View PostCruiser_Quincy, on 20 August 2016 - 04:49 PM, said:

 

so nothing can be done at this moment? disappointing :(

 

thanks anyways :)

 

Sry Bro, I will update it immediatly when I get solution.






Also tagged with mod, modpack

8 user(s) are reading this topic

1 members, 7 guests, 0 anonymous users


    Teapoi