Jump to content


0.5.7 Official Feedback Thread


  • Please log in to reply
109 replies to this topic

Snooze327 #41 Posted 22 June 2016 - 09:34 PM

    Petty Officer

  • Beta Testers

  • 58
  • Member since:
    04-15-2015

View Postrustydawg, on 22 June 2016 - 09:00 PM, said:

My first game in 5.7.0 crashed in the last 5 minutes and I didn't get no credits or points!

 

rustydawg

 

Just crashed out on match completion.

 

"Server Busy. Please Try Later."


"Damn, Snooze. You and that really good shootin'..."  - BaronVonGames, 2015


ReaporOfDeath #42 Posted 22 June 2016 - 09:36 PM

    Chief Petty Officer

  • Alpha Tester

  • 121
  • Member since:
    08-09-2012
Unstable Server

         can only hope it gets better


Ageujcs #43 Posted 22 June 2016 - 09:36 PM

    Petty Officer

  • Members

  • 76
  • Member since:
    08-07-2015
SERVER OFF - BUSY

 

 


JCC45 #44 Posted 22 June 2016 - 09:37 PM

    Ensign

  • Members

  • 1,150
  • Member since:
    11-03-2012

Just finished a match in my ARP Kirishima.  I dealt the killing blow to the last enemy ship, a NY, screen faded and started to load the Victory screen and got dumped to the Login Screen.  Still heard the audio and music from the Victory screen, but stuck at the login screen with the error message "Server busy.  Try again later".  Would not let me back into the game.

 

Annnnnnnd now I am totally locked out of the game.  Same error message.

 

Leningrad.... we have a problem.



francomu #45 Posted 22 June 2016 - 09:41 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 9
  • Member since:
    08-09-2012

Ver publicacionSnooze327, el 22 de junio 2016 - 21:34, dijo:

 

Sólo se cayó en la terminación partido.

 

"Servidor ocupado. Intente más tarde."

 

+1 Why!!!!???

Well, another premium day what i loss. THANKS WARGAMING!


Edited by francomu, 22 June 2016 - 09:43 PM.


Destroyer_Verniy #46 Posted 22 June 2016 - 09:45 PM

    Petty Officer

  • Beta Testers

  • 83
  • Member since:
    02-03-2015

Server is down for some unexpected maintenance. See thread bellow.

http://forum.worldofwarships.com/index.php?/topic/84503-unexpected-server-downtimes-for-emergency-maintenence

 


Хорошо~


R0ck_n_R0ll #47 Posted 22 June 2016 - 09:45 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 6
  • Member since:
    05-05-2015
Something is going on in Ranked, on the start (queue) screen it puts up the icon like you are going into a battle, waits for a  minute or two, then goes back to the 'queue' screen. This happened about 3 times in a row and finally it put me in a battle. We won, but the server seems to have gone down shortly thereafter. I better get my star!!

Questlove #48 Posted 22 June 2016 - 09:47 PM

    Warrant Officer

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 755
  • Member since:
    08-25-2012

View PostNyxWGA, on 22 June 2016 - 10:49 AM, said:

Hi everyone!

 

0.5.7 was released this morning and we'd like to know what you think about it!

 

Patch notes are here: http://forum.worldof...57-patch-notes/

 

Discuss away!

 

You guys have really screwed us on Islands of Ice. Was just in there with a buncha 9-10s and the reds and greens start right on top of each other. It's like the bath tub ships but in Yammys. Please at least stretch the E-W baseline 15km more. Please.



krewllkplr #49 Posted 22 June 2016 - 09:50 PM

    Seaman Recruit

  • Beta Testers

  • 2
  • Member since:
    09-09-2014
i am confused by the second main artillery mod, it says for 50k i get +5 to loading and +15 to main gun traverse...maybe i am reading it wrong but it looks, to me, that i am paying allot of money to make my main guns worse

4wilds #50 Posted 22 June 2016 - 09:51 PM

    Lieutenant Commander

  • Supertester
  • Beta Testers

  • 2,261
  • Member since:
    08-09-2012

View PostR0ck_n_R0ll, on 22 June 2016 - 04:45 PM, said:

Something is going on in Ranked, on the start (queue) screen it puts up the icon like you are going into a battle, waits for a  minute or two, then goes back to the 'queue' screen. This happened about 3 times in a row and finally it put me in a battle. We won, but the server seems to have gone down shortly thereafter. I better get my star!!

 

Yeah, emergency server maint.

 

There seems to be an issue with detection, DDs can be spotted in smoke without the use of Radar while the enemy is about 5k away..


We should kill someone tonight...I mean like a hobo or something

 


Personator #51 Posted 22 June 2016 - 10:08 PM

    Captain

  • WoWS Wiki Editor
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 5,499
  • Member since:
    12-03-2014

Just got lied to by MM telling me I was getting into a battle right now. Was stuck in "Loading into game" part, restarted client, and found that I wasn't in-game at all.

The "loading" started around 1:15 into the queue, and I quit at 2:00. I found my NC still in port and no game going on.


 
Current progress on all ship lines

Game OST -- Replay Ctrl Change -- Relaxing Time


LuminousWraith #52 Posted 22 June 2016 - 10:11 PM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 167
  • Member since:
    08-09-2012

View Postkrewllkplr, on 22 June 2016 - 03:50 PM, said:

i am confused by the second main artillery mod, it says for 50k i get +5 to loading and +15 to main gun traverse...maybe i am reading it wrong but it looks, to me, that i am paying allot of money to make my main guns worse

 

Your reload gets a little longer for faster turret traverse speed. It is a little misleading, but a minor reload increase for a decent turret turn speed buff.

R0ck_n_R0ll #53 Posted 22 June 2016 - 10:12 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 6
  • Member since:
    05-05-2015

View PostR0ck_n_R0ll, on 22 June 2016 - 09:45 PM, said:

Something is going on in Ranked, on the start (queue) screen it puts up the icon like you are going into a battle, waits for a  minute or two, then goes back to the 'queue' screen. This happened about 3 times in a row and finally it put me in a battle. We won, but the server seems to have gone down shortly thereafter. I better get my star!!

 

Dangit I did not get credit for the win. WG owes me a star!!

dEsTurbed1 #54 Posted 22 June 2016 - 10:25 PM

    Lieutenant

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 1,737
  • Member since:
    08-09-2012

Please explain to me why I have to PAY GOLD to DEMOUNT an upgrade module YOU CHANGED?

 

Why didn't you auto dismount them like has happened in the past to ship/module/upgrade changes?

 

40 ships in port, changing just 1 upgrade module = 1,000 gold....

 

Why?

Why?


 

 

THIS IS NOT WORLD OF BATTLESHIPS...CRY MORE AND IT WILL BE....

"REMOVE STEALTH TORP CHEAT"-Forum topic  found 4/17

If you wanted nuetuered IJN destroyers you succeeded. You could give them 3 sec turret rotation and rail guns to 20 km...it's lack of rof and stealthy torps that are needed.


4wilds #55 Posted 22 June 2016 - 10:28 PM

    Lieutenant Commander

  • Supertester
  • Beta Testers

  • 2,261
  • Member since:
    08-09-2012

View PostdEsTurbed1, on 22 June 2016 - 05:25 PM, said:

Please explain to me why I have to PAY GOLD to DEMOUNT an upgrade module YOU CHANGED?

 

Why didn't you auto dismount them like has happened in the past to ship/module/upgrade changes?

 

40 ships in port, changing just 1 upgrade module = 1,000 gold....

 

Why?

Why?

Right click on the module and you can sell it for Silver.


We should kill someone tonight...I mean like a hobo or something

 


33nfidel #56 Posted 22 June 2016 - 10:46 PM

    Ensign

  • Beta Testers

  • 985
  • Member since:
    06-17-2015

View Post4wilds, on 23 June 2016 - 07:58 AM, said:

Right click on the module and you can sell it for Silver.

 

At 50% of price paid before change?

 

View PostNikoPower, on 15 June 2016 - 01:21 AM, said:

Downtime: June 15th 0300 - 0500 Pacific Time

 

Upgrades

In pre-0.5.7 versions of the game, the upgrade system, while seemingly versatile, often did not provide any real choices to players. Our analysis of the popularity of upgrades has shown that many upgrades were practically never chosen, especially upgrades for auxiliary armament. We have overhauled the upgrade system to provide players with real options when enhancing their ships.

***snip***

Compensations

To make switching to the new upgrade system more comfortable for players, you will receive automatic compensations for all alterations that significantly affect gameplay:

  • For all the Main Battery Modification 1 upgrades, the same number of Magazines Modification 1 upgrades will be added and available for mounting
  • All the Main Battery Modification 1 upgrades and Torpedo Tubes Modification 1 upgrades will be replaced by the Main Armaments Modification 1 upgrades
  • All the AA Guns Modification 1 upgrades and Secondary Battery Modification 1 upgrades will be replaced by the Auxiliary Armaments Modification 1 upgrades
  • All the Gun Fire Control System Modification 1 upgrades will be replaced by Aiming Systems Modification 1 upgrades
  • All Torpedo Tubes Modification 2 upgrades will be removed. You will receive a compensation of 500,000 credits for each removed upgrade

 

 

View Post33nfidel, on 23 June 2016 - 07:57 AM, said:

Changes to the upgrades are another money grab by WG, the effectiveness and utility of each is dependent on the ship.

 

So by automatically changing mounted upgrades in such an arbitrary manner they have made many users perform "gold" or destructive demounts in order to apply their "best choice".

 

It would have been far better to your playerbase to have allowed them to choose by placing any of the changed upgrades into "reserve" and allowing us the option of even selecting one of the alternatives without the "gold grab".

 

Correct me if I'm wrong, but when WG changed the Captain skills we were allowed a full reset were we not?


Edited by 33nfidel, 22 June 2016 - 10:54 PM.

 

IF you really want to look na.warshipstoday.com/signature/1014514347/dark.png or http://static.wows-n.../1014514347.png


eblingus #57 Posted 22 June 2016 - 11:16 PM

    Petty Officer

  • Beta Testers

  • 78
  • Member since:
    08-09-2012

"Now players will be able to switch to the Binocular View when their ship’s torpedo armament is selected"

 

YAAAAAAYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Banshee62A #58 Posted 22 June 2016 - 11:27 PM

    Seaman

  • Beta Testers

  • 14
  • Member since:
    08-09-2012
I'd like to make a suggestion. I know that they are testing the Arizona in this patch. I'd like to suggest that the Arizona be made a premium ship and a portion of the proceeds from its sale be donated to the Arizona Memorial.

Attached Files

  • Attached File   Arizona_(BB39)_Port_Bow,_Underway_-_NARA_-_5900075_-_1930.jpg   71.53K
  • Attached File   AZ memorial.jpg   4.64K


33nfidel #59 Posted 23 June 2016 - 12:07 AM

    Ensign

  • Beta Testers

  • 985
  • Member since:
    06-17-2015

View PostRed_Raven_168, on 23 June 2016 - 02:59 AM, said:

from the whine™ posts I've been reading in the general forum

 

I'd say - without reservation - that this update was a resounding success

 

For sure, including the cost of having to change so many upgrades which is a real success...

 

IF you really want to look na.warshipstoday.com/signature/1014514347/dark.png or http://static.wows-n.../1014514347.png


Warchild360 #60 Posted 23 June 2016 - 12:22 AM

    Lieutenant Junior Grade

  • Beta Testers

  • 1,244
  • Member since:
    12-22-2013

View PostLuminousWraith, on 22 June 2016 - 11:49 AM, said:

 

Which means I'm stuck with 293m of dispersion on my NC. Ugh, that's just horrible.

 

Thats only 900 feet.. Oh wait.. How long was the Titanic??

so effectively your putting one shell at the Titanics bow and another shell somewhere behind the Titanic.. Wargaming, you screwed up..






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users