Jump to content


Constant disconnects


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

Fritz_Fried #1 Posted 10 July 2015 - 11:30 PM

    Petty Officer

  • Members

  • 76
  • Member since:
    10-24-2012

Where is the server for this? Outer Mongolia?

 

I get constant disconnects. 3 even sometime 4 per match. I can play WoT all day with no issues but this game is constantly kicking me off.

 

I have solid broadband connection, good ping. Everything runs smooth while I am in game but then I suddenly disconnect from the server. Very hard to play with this issue.

 

EDIT: Also, does not matter if in match or just sitting on port screen. Same issue.


Edited by Fritz_Fried, 10 July 2015 - 11:35 PM.


Lars928 #2 Posted 11 July 2015 - 01:58 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    02-12-2013
I have the same problem, can't stay connected long enough to do anything!!

Lollipops #3 Posted 11 July 2015 - 04:53 PM

    Chief Petty Officer

  • Beta Testers

  • 107
  • Member since:
    08-09-2012
Ya, since 4.0 popped, this has been a constant issue for me also.

 

 

PRAISE BE TO RNGesus!! 


noctodemus #4 Posted 13 July 2015 - 01:23 AM

    Seaman Recruit

  • Beta Testers

  • 1
  • Member since:
    08-09-2012
Multiple DC's here as well. Always happens in-battle. Kinda hard to play the game if you can't stay connected.

Jystri #5 Posted 13 July 2015 - 04:56 AM

    Petty Officer

  • Members

  • 64
  • Member since:
    06-19-2015
Same thing happens to me. Except for me it usually starts with the ping jumping around erratically and then the fps drops to 1. I will freeze for about 30s-1m and then find myself having to log back in after the game disconnects me from the server. Whats worse is when it happens right as i am about to enter battle against another ship. I'll freeze and watch my health get down to like 45% and then be at the log-in screen. When i come back I am dead. Seriously not pleased with how WG is ignoring this issue with so many people bringing it up.

SGTxSTAYxGRIND #6 Posted 11 August 2015 - 11:05 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 3
  • Member since:
    08-08-2015
I am experiencing the same problem

SGTxSTAYxGRIND #7 Posted 18 August 2015 - 04:29 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 3
  • Member since:
    08-08-2015

Ok i fixed this from happening. What i did was add my phone number to my account to verify myself, next I did a full system scan for viruses and malware. Then i went into my bios setting and loaded the boards optimized defaults. I was over clocking a bit and changed around some of the functions on my mobo. This is a starting point for those of you who are DC'ing a lot. i was constantly DC'ing at port and in game and loading a game, and now i have played 3 matches back to back with out disconnecting.

 

Lemme know if that was help at all?

 

Cheers

SGT



TexJones #8 Posted 19 August 2015 - 01:10 AM

    Seaman

  • Members

  • 15
  • Member since:
    08-09-2012
Having same problem here!

ThrustHead #9 Posted 14 January 2016 - 11:44 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 2
  • Member since:
    08-09-2012
same here any solution?

FADM_Darkorbit #10 Posted 27 April 2016 - 04:50 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    04-25-2016
I'm also experiencing this problem... It's fine during the day for me but at night, no go.

RazgrizRaptor #11 Posted 04 June 2016 - 07:51 AM

    Chief Petty Officer

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 141
  • Member since:
    08-09-2012
yeah, I'm having the same problem as well, it's been doing this to me all week since the 5.6 update. I've even done a fresh reinstall of the game and it still does this.

"I hurt you to death!"

"When history witness a great change. Razgriz will reveal itself. First as a dark demon, as a demon it uses its power to rain death upon the land, and then it dies. However after a period of slumber Razgriz returns. This time as a great hero. Today is that day."


HammerofXandor #12 Posted 19 May 2017 - 02:30 AM

    Seaman

  • Members

  • 23
  • Member since:
    05-16-2013

I am having the same problem.....disconnecting 3-4 times during the game... and even in port!!!!!

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users