Jump to content


Game will launch and crash while connecting to game.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

USN_BB_Iowa #1 Posted 10 May 2017 - 07:55 AM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 104
  • Member since:
    05-08-2016

internet fine.

Everything else works fine.

Cant connect to wows website on my pc.

Takes multiple log in attempts to connect to game; only to get kicked right before the match starts.

Started around 1am EST.

No problems like this until today.

 


"Ours is not to ask why, Ours is but to do and die."

"Our Liberties we Prize, Our Rights we will Maintain."

 


TitanicMan2 #2 Posted 10 May 2017 - 10:36 AM

    Master Chief Petty Officer

  • Members

  • 326
  • Member since:
    11-23-2013
happens literally all the time to me, i'm so pissed :P

Key ships: Scharnhorst, Tirpitz

Victim of the Loading Bug (2016-present)

Ships as of 3/3/17: Missouri, F.D.G, Scharnhorst, Tirpitz, Kamikaze, Ishizuchi, Texas, Blyskawica, Anshan, Lo Yang, Sims, Graf Spee, Atlanta, Fiji, Murmansk, Katori, Budyonny

Fun fact: I am 13

I need more credits :C but I haz lots of premiums :3


Raven114 #3 Posted 10 May 2017 - 11:27 AM

    Lieutenant Junior Grade

  • Members

  • 1,224
  • Member since:
    10-05-2015
Your ISP became unstable either they suffered a systems problem or part of there system is down for maintenance.

Thorgilt #4 Posted 12 May 2017 - 06:22 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 2
  • Member since:
    08-09-2012

Getting the same problem with crashing on starting the battle with error of zlib decoder error: -2

Game worked fine two days ago, but some battles had some odd red displays with a few letters in English on some islands.

One battle worked today, but then crashed with the same ship.

Might have to delete the game and reinstall.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users