Jump to content


Can't click on East edge of the map...


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

ENO75 #1 Posted 04 May 2017 - 10:28 PM

    Lieutenant Junior Grade

  • Members

  • 1,207
  • Member since:
    07-07-2014

Eh guys- anyone else experiencing this glitch at all? 

 

I'm running CVs and any time that I want to direct an aircraft towards a ship on that side of the map it tells me to adjust circle transparency or something... but I'm not clicking anywhere near the circles nor the minimap- I'm not close to anything I can adjust transparency on, anyway.

 

If I zoom in enough and adjust the screen I can click and do what I need to do- but I'm certain this isn't right. 

 

Sound familiar to anyone? 



ImperialArmament #2 Posted 05 May 2017 - 12:02 AM

    Petty Officer

  • Members

  • 79
  • Member since:
    12-20-2016
Yes, I've had this problem too. My best guess is that it's interfering with the map settings button/info box (IDK why) and I've gotten around it by moving the screen and placing the order a bit closer to the center.

Favorite botes to play as of now: Scharnhorst, Belfast, Tirpitz, Dunkerque, Iowa, & Hiryū

Planned additions to port: Montana, Nagato

Welcoming IJN Aircraft Carrier Hiryū to my Port!

 


ENO75 #3 Posted 05 May 2017 - 02:19 PM

    Lieutenant Junior Grade

  • Members

  • 1,207
  • Member since:
    07-07-2014

View PostImperialArmament, on 05 May 2017 - 12:02 AM, said:

Yes, I've had this problem too. My best guess is that it's interfering with the map settings button/info box (IDK why) and I've gotten around it by moving the screen and placing the order a bit closer to the center.

 

Yeah that's what I've been doing as well.

wacko17 #4 Posted 05 May 2017 - 08:25 PM

    Product Specialist

  • Administrator

  • 322
  • Member since:
    02-18-2015
That is correct. I received a report on this and confirmed it this morning. It is in fact the mini map settings box that causes this error. Simply move the screen while this is looked into by the devs. 

leehwongxing #5 Posted 06 May 2017 - 02:56 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 614
  • Member since:
    10-01-2014
And more on the bug, it seems the feature that enables the border-less window causes every time i load the game straight to full-screen, which is always my setting, the resolution get reset to the borderless one rather the fullscreen one. I've report since the PT it's introduced but looks like it gets ignored or something.

My warsheeps @ SEA

SEA / ARP: Kongo, Haruna, Kirishima, Hiei, Myoko, Ashigara, Haguro, Nachi, Takao. BB: Nagato, Fuso, Amagi CA: Aoba, Omaha DD: Isokaze, Minekaze, Mutsuki, Hatsuharu

NA / ARP:  Haruna, Kirishima, Hiei, Haguro, Nachi, Takao. I'm a dedicated IJN DD player here (Fubuki, Kagero at port)

 

ENO75 #6 Posted 08 May 2017 - 02:23 PM

    Lieutenant Junior Grade

  • Members

  • 1,207
  • Member since:
    07-07-2014
I have found that I resolved this by opening the settings box for the minimap and closed it again. I think I needed to try it a couple times but certainly worth trying on your end. Glad the decks have found this and are working on it. 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users