Jump to content


0.6.4 Bug Reporting


  • Please log in to reply
135 replies to this topic

TRShrum #81 Posted 25 April 2017 - 02:04 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 5
  • Member since:
    03-16-2015

0.6.4 went live and it is taking me 3-5 minutes to load a match.  It's now fun getting sunk before you even enter a match...

 



PolkaCola #82 Posted 25 April 2017 - 06:08 PM

    Seaman

  • Members

  • 13
  • Member since:
    01-16-2017

It's been 4 days since this crashing for no reason started happening.

I'm ready to report that IT IS STILL HAPPENING!

I have tried uninstalling Wine completely - uninstalling the game completely - reinstalling Wine - reinstalling the game - turning down the graphics to put less strain on the CPU - gone into battle with out camo and flags and still...

 

STILL ..... STILL ..... STILL .....

 

have to reboot after a few minutes (right in the middle of a fight usually) because it STILL F {edited} ING FREEZES! 
Please tell me what I have to do to resolve this issue that was NEVER an issue before?  And, by the looks of things, many others are having it as well.  I am in no way a computer genius, but if multiple people are suffering the same issues, I would THINK - and this is just me - it has to be a problem with the software. 

So, WoWS software people --- what the {edited} do we do? 

 

Thank you.



TheFed_1 #83 Posted 26 April 2017 - 12:06 PM

    Seaman Recruit

  • Beta Testers

  • 4
  • Member since:
    03-19-2015
Just incase i missed it. There is another thread on this but not in bug reporting. The CV's have something screwy with the switching from one squad to another. A green expandable box appears and the only way to get rid of it is to click away and then which ever squad you selected to attack loses its lock on the target. Very weird and only since last update. Please check into this .. kinda frustrating. Thanks

Edited by TheFed_1, 26 April 2017 - 12:06 PM.


Archimiedes #84 Posted 26 April 2017 - 04:05 PM

    Seaman

  • Members

  • 19
  • Member since:
    06-29-2014

I found a bug concerning the new premium port. All of my ships that I had prior to getting premium time are now invisible except for some things on them like AA guns and anchors. However, this bug does not affect ships I got after getting premium time. The glitch also doesn't affect any of the ARP ships just fyi. I would upload some pictures showing this but the files are too big. I'm not sure if this is just a mac thing or just a glitch with the update



fumetinha #85 Posted 26 April 2017 - 05:33 PM

    Seaman

  • Members

  • 19
  • Member since:
    07-23-2015

'"when playing a cv and I click on my attack plane and hold down the mouse button and swing the angle of attack my mouse makes a green box that I can not get rid off until I click on another plane. It works normal if I use alternative mouse controls but then I have to retrain my brain to click right  instead of left. This bug has happened when last patch loaded..""......

 

 

Exact same problem here;.....



mudromper #86 Posted 27 April 2017 - 12:02 AM

    Seaman

  • Beta Testers

  • 19
  • Member since:
    08-09-2012

WOWSmaploadbug2.jpgWOWSbug22.jpgView PostNikoPower, on 19 April 2017 - 03:07 PM, said:

 

Greetings Captains!

 

Have you noticed any issues in game with the new update? Please let us know here. Remember, if you are having issues or game crashes and you have mods installed, please uninstall them and try again.

 

 

 

 

Your corgi enthusiasm has made me somewhat less angry, I have a corgi crossed with a boston terrier.


 

That being said.....

 

 


 

I'm having the same issues I had with 6.3


 

not everything loads at the start of a battle, or at times in the middle of a battle(annoying watching your teammates fire at a battleship that's 10km away that has a marker on the map but you cant see or colliding with a teammate because you literally CAN NOT SEE HIM other than a outline of his/her ship type on the minimap)


 

then theres the sound drop, 90% of the time that spells doom, so better get somewhere safe because in 30-60 seconds your going to be disconnected and sent back to the log in screen


 

95% of the time you don't find safety, sitting duck, dead when you get logged back in, does not sit well for an aggressive BB push, and then theres the rage from the rest of the team, sorry guys, ask WG about that

 

 

 

 

 

First pic is the issues with the invisible ships, note it does it wether its friend or foe

 


 

second pic is another crumb ive noticed, it has a bad habit of showing the wrong outline for the ship in the bottom left corner when im spectating after death


 

sorry for the small pics, it says I have little remaining memory for uploading pics to the forums :/
 

Ive barely played since 6.3. I love this game, but cant handle the frustration of these issues


 


 



tkrap #87 Posted 27 April 2017 - 02:08 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 2
  • Member since:
    05-24-2013

My Gneisenau BB secondary guns do not move. I manually targeted the enemy ship. Got close and the guns never moved.


 



Vartazian #88 Posted 27 April 2017 - 03:38 PM

    Seaman

  • Members

  • 15
  • Member since:
    08-09-2012

6.4.0

 

Issue with Cyclones not working properly.

- Cyclones warning pops up.

- Cyclone warning Timer does not move from 5:20

- When cyclone starts, Cone and Draw distance on map are not shortened. 

- Timer during Cyclone stuck at 5:20

- Timer during Cyclone clearing stuck at 5:20


Proud Member of [-K-] Kraken.


Boorg #89 Posted 28 April 2017 - 10:23 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    04-10-2016

The minimap keeps getting reset at every battle. Before I set the zoom and its always at the same zoom setting as I left it from the previous battle.

 

------ More of a complaint in general: Games are ended on predictions instead of points or time running out. Many times games end with my torps almost hitting or an AP salvo coming to a close broadside and the game ends and I am out XP and credits?--------

 

 



rikaroo #90 Posted 28 April 2017 - 01:13 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    12-25-2016

For those with sticking/command and keyboard problems:

Hopefully this will help.

 

I too had a similar problem (went to repair and got the run prompt among others) and I fixed it myself.

I removed then reloaded my keyboard and things went better.  (PC only i guess)  Try it out- it worked for me!


Edited by rikaroo, 28 April 2017 - 01:20 PM.


nSidious #91 Posted 28 April 2017 - 02:15 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    11-01-2012
The Saipan is not loosing a plane from the fighter squad when strafing out of fighter lock. This causes an extreme imbalance in the fighter duels because the Saipan can infinitely lock and strafe other planes without loosing any himself. This CV is already so OP compared to other CVs of the same tier. Please fix this ASAP!!!!!!!!!

drock12 #92 Posted 29 April 2017 - 02:52 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 7
  • Member since:
    09-18-2013
I've got an issue with the T-22 German Destroyer. It's the FPV. The issue is like the Kaiser that had to be fixed with this patch. After game starts, the view goes to the rear of the ship instead of starting out in the front. And it never recovers. 

nubswon #93 Posted 29 April 2017 - 03:11 AM

    Seaman

  • Members

  • 16
  • Member since:
    07-10-2013
SHIP GRAPHICS ARE NOW CLOSE TO CARTOONISH! ABSOULUTLY HORRIBLE! HERE WE GO WITH NOT PUTTING MONEY BACK INTO KEEPING THE GAME AT A HIGH STANDARD!
 
​WITH ALL THE BUGS IN THIS RELEASE, SEEMS LIKE A NEW GROUP OF CHEAPER PROGRAMERS ARE NOW ON BOARD!
 
​WITH NO GRAPHICS UPGRADE IN THE NEXT UPDATE COUNT ME GONE! IDIOTS


Tohara_no_Sai #94 Posted 29 April 2017 - 04:48 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    02-02-2017

I found a graphic error.

I got a supercrate and alt tabbed, when I returned it was frozen mid-air and.. Well, while I could open it, it was stuck in quite a humorous position. Take a look.

Attached Files

  • Attached File   thingy.jpg   70.5K


NolaMike #95 Posted 29 April 2017 - 08:34 PM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 155
  • Member since:
    12-04-2014
I had not had any game crashes until yesterday. Got the program not working popup. Only way out was task manager. By the time I got back in, was sunk.

NolaMike #96 Posted 30 April 2017 - 01:35 AM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 155
  • Member since:
    12-04-2014
Annoying thing that has only started happening the last two days is pauses in the program during a battle. The screen freezes, sometimes very briefly, sometimes for 4-5 secs. Have checked and don't see any new tasks in the task manager.

NolaMike #97 Posted 30 April 2017 - 02:08 AM

    Chief Petty Officer

  • Members

  • 155
  • Member since:
    12-04-2014

Annoying thing that has only started happening the last two days is pauses in the program during a battle. The screen freezes, sometimes very briefly, sometimes for 4-5 secs. Have checked and don't see any new tasks in the task manager.

 

 

How do you delete your own post? Realized this was a duplicate, but can't see how to delete it.

 

 


Edited by NolaMike, 30 April 2017 - 02:11 AM.


AlaskanPredator #98 Posted 30 April 2017 - 03:55 PM

    Seaman

  • Members

  • 11
  • Member since:
    09-21-2015
For me occasional loss of ship control and flashing of "not responding". How/where do I go to reload original???

theamazingtoby #99 Posted 30 April 2017 - 04:42 PM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 7
  • Member since:
    07-03-2014
Still having the problem with the game crashing at the end of some battles. I've tried the Settings-> Repair and it didn't fix it. Any other ideas? It's been happening since 6.4 and is quite annoying.

fourteenfour #100 Posted 30 April 2017 - 08:50 PM

    Master Chief Petty Officer

  • Members

  • 214
  • Member since:
    01-09-2016

Why am I being charged for Premium Time with this near constant CRASH TO DESKTOP bug that many have reported?  This is like amateur hour.  This crapneeds to be fixed and you need to stop charging against Premium Time especially when you see so many reports. At least an honest company would. Then again, after being told to sell my Texas to buy one with Stars and Stripes camo as it would be the only way I could have it I remembered the second reason I refused to spend another dollar on this tripe

 

Application C:/Games/World_of_Warships/worldofwarships.exe crashed 04.30.2017 at 20:30:05

Message:
The BigWorld Client has encountered an unhandled exception and must close (EXCEPTION : 0x80000100 @ 0x7B42C099) ()

System info:
    OS Name:
    OS Version: 0.0
    OS Architecture:


Memory info:
    Virtual memory: 64Kb/4192191Kb (1%)
    Working set (process physical memory): 1512620Kb/4192191Kb (36%)
    Commit charge (working set + process page file usage): 3021940Kb/4192191Kb (72%)
    Global physical memory: 5262664Kb/8388608Kb (62%)
    Global commitable memory (physical + pagefile): 6301768Kb/10485760Kb (61%)


Edited by fourteenfour, 01 May 2017 - 12:40 AM.

Until Wargaming lets me buy the Texas Stars and Stripes camo in game for a reasonable amount they will never get another dollar from me. The damn thieves told me to sell my current Texas and buy it in shop again with the camo.




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users