Jump to content


WoWS Public test 0.6.3 wont start


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

chernoalpha_super #1 Posted 21 March 2017 - 02:26 AM

    Seaman Recruit

  • Members

  • 1
  • Member since:
    01-05-2015
The new WoWS Update Public Test 0.6.3 Will not start even though It is 4 hours past update. The Server is right, my password and email is right, I have internet connection, and it wont start. >:O!! Any Suggestions/fixes/reasons?!

Unabletony #2 Posted 21 March 2017 - 02:27 AM

    Rear Admiral

  • Members

  • 7,043
  • Member since:
    10-31-2015
It hasn't started here it seems.

Because Hyuuga is cute~

Azuki is my catpanion~

Take that, Nyagato-sempai~!

 


Goose21891 #3 Posted 21 March 2017 - 02:39 AM

    Fleet Admiral

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 12,664
  • Member since:
    03-16-2015
Supertest also uses the Public Test Server. Just because the PT server is updated, it doesn't mean it's actually open for Public Testing.

 


Thraxian #4 Posted 21 March 2017 - 02:57 AM

    Master Chief Petty Officer

  • Members

  • 275
  • Member since:
    05-28-2013
PT won't even update to 6.3 for me. You must be special...

BrushWolf #5 Posted 21 March 2017 - 03:04 AM

    Rear Admiral

  • Alpha Tester

  • 7,006
  • Member since:
    08-09-2012
It was updated today, it will probably be up tomorrow.

  

 

Ich lasse mir doch nicht mein Schiff unter dem Arsch wegschießen. Feuererlaubnis! (I'm not letting my ship get shot out from under my arse. Open fire!) Ernst Lindemann Captain KMS Bismarck

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users