Jump to content


Forum Error/Bug/whateveryouwannacallit

Forum My_Content Bug Error

  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

SireneRacker #1 Posted 14 March 2017 - 01:01 PM

    Captain

  • Members

  • 4,266
  • Member since:
    07-14-2015

Maybe it's just me but when I try to access the "My Content" page it tells me

this.

I am obviously logged in and my

Profile

tells me that I should have some posts in the "My Content" section, but it is not there.

 

Anyone else experiencing the same? Am I alone with this issue?

 

 

The Sirene

 

 


Edited by SireneRacker, 14 March 2017 - 01:01 PM.

Proud member of [WAIFU], nothing beats Prinz Eugen

 

Torpedoes don't have any friends. So they will kill everything in their path. To prevent team kills we should all watch out where we fire those fishes. That means each and everyone of us, DDs of the second line!

No my name does NOT refer to those things from Odysseus! They refer to those loud things attached to a fire truck. Not to beautiful girls singing on the Ocean.


RivertheRoyal #2 Posted 14 March 2017 - 01:03 PM

    Captain

  • Members

  • 4,011
  • Member since:
    08-28-2016
I had that too, but it's passed since. I can get at my content again.

Edited by RivertheRoyal, 14 March 2017 - 01:03 PM.


Shield380 #3 Posted 14 March 2017 - 01:22 PM

    Warrant Officer

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 439
  • Member since:
    11-22-2014
Maybe just completely close down your browser and reopen the page from fresh. Probably just a small bug

                                                  


SireneRacker #4 Posted 14 March 2017 - 01:24 PM

    Captain

  • Members

  • 4,266
  • Member since:
    07-14-2015
Problem solved itself after half an hour. Don't know what the problem was, but this thread is no longer necessary.

Proud member of [WAIFU], nothing beats Prinz Eugen

 

Torpedoes don't have any friends. So they will kill everything in their path. To prevent team kills we should all watch out where we fire those fishes. That means each and everyone of us, DDs of the second line!

No my name does NOT refer to those things from Odysseus! They refer to those loud things attached to a fire truck. Not to beautiful girls singing on the Ocean.


DoomStomper #5 Posted 14 March 2017 - 01:52 PM

    Captain

  • Beta Testers
  • In AlfaTesters

  • 4,300
  • Member since:
    04-15-2015
Now I'm having the same issue.  It's happened a few other times during the couple years I've been active here, and there is always a thread where others report the same thing.  Usually doesn't take long for the 'My Content' page to fix itself.

My Stats

PC Specs
 Intel i7 - 6700k processor, Coolermaster Hyper 212 Evo cooler, Asus Z170 motherboard, MSI GTX 980 Ti GPU, Crucial 16GB DDR4 RAM, Corsair Graphite 760t case, EVGA Supernova 850G2 PSU, Samsung 850 EVO 500GB SSD, Seagate 2TB HDD, Acer XB271HU monitor, Windows 10

JayStark02 #6 Posted 14 March 2017 - 02:27 PM

    Moderator

  • Moderator

  • 70
  • Member since:
    12-11-2015
Looks like the issue has been resolved. Going to go ahead and close this thread OP.





Also tagged with Forum, My_Content, Bug, Error

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users