Jump to content


missing mobile button


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

MajorRenegade #1 Posted 25 February 2017 - 05:59 PM

    Admiral

  • Alpha Tester
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 10,270
  • Member since:
    08-09-2012
On my phone, I pressed the full website view button or what ever you call it. But after I done that, I tried to look for the mobile button to switch back to the mobile forum. But only to find out that it missing. So therefore my phone remain in full website mode till this issue get fixed. This is the first time this have happened to me and I know where the mobile button is. Because I have used it before, now it isn't there.

          
                 >Major Collection of Mods<<
   >>Join [ERN] Equestrian Royal Navy Today<<  http://ernavy.enjin.com


Macabe #2 Posted 25 February 2017 - 06:06 PM

    Fleet Admiral

  • Supertest Coordinator
  • Members
    Alpha Tester
    In AlfaTesters
    Beta Testers
    Supertester

  • 13,122
  • Member since:
    08-09-2012

What OS is your phone? And what browser app are you using? If it's android using chrome:

 

Top right options button -> Scroll down till you see "request desktop site" -> Uncheck mark it

 

edit: I derped


Edited by Macabe, 25 February 2017 - 06:06 PM.

Fleet of Fog Commander

Supremacy League Admin and Head Referee

Self-Proclaimed Forum Mascot

World of Warships Forum Cat. Pet at own risk.


MajorRenegade #3 Posted 25 February 2017 - 07:19 PM

    Admiral

  • Alpha Tester
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 10,270
  • Member since:
    08-09-2012

View PostMacabe, on 25 February 2017 - 12:06 PM, said:

What OS is your phone? And what browser app are you using? If it's android using chrome:

 

Top right options button -> Scroll down till you see "request desktop site" -> Uncheck mark it

 

edit: I derped

windows, internet explorer


          
                 >Major Collection of Mods<<
   >>Join [ERN] Equestrian Royal Navy Today<<  http://ernavy.enjin.com


Destroyer_Suzukaze #4 Posted 10 March 2017 - 10:49 PM

    Ensign

  • Members

  • 927
  • Member since:
    06-02-2013

View PostMacabe, on 25 February 2017 - 10:06 AM, said:

What OS is your phone? And what browser app are you using? If it's android using chrome:

 

Top right options button -> Scroll down till you see "request desktop site" -> Uncheck mark it

 

edit: I derped

 

Tried that, doesn't work,  what next?



Edgecase #5 Posted 21 March 2017 - 05:12 AM

    Lieutenant Junior Grade

  • Members

  • 1,368
  • Member since:
    09-17-2015
I noticed this same problem crept in a few weeks ago. It's not the mobile browser setting, it's the website itself. The "mobile version" link disappeared from the bottom, where it used to appear next to the "mark all read" button.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users