Jump to content


Taking loading images & login video requests.

Game Loading Screen Login Video Mod

  • Please log in to reply
28 replies to this topic

MajorRenegade #21 Posted 15 May 2017 - 10:43 PM

    Admiral

  • Alpha Tester
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 10,776
  • Member since:
    08-09-2012

View PostGman2900, on 15 May 2017 - 05:34 PM, said:

 

Ok, but what about the video aspect of it???

the video will still work just fine, just no more sound coming from the usm file. for sound you have to follow the steps i stated above


          
                 >Major Collection of Mods<<
   >>Join [ERN] Equestrian Royal Navy Today<<  http://ernavy.enjin.com


Gman2900 #22 Posted 16 May 2017 - 02:23 PM

    Warrant Officer

  • Beta Testers

  • 439
  • Member since:
    08-09-2012

View PostMajorRenegade, on 14 May 2017 - 03:30 PM, said:

once you converted your music to wem files. rename both to 62425698.wem and 962093262.wem

 

I only ended up with one file major as the file in question was only a single wav file. So can i use just the "single" wem file i created for both files you've named simply by naming the newly created wem file to both 62425698.wem and 962093262.wem???

 

EDIT: Ok heres what i did, Renamed the newly created wem file (the one i made from the original wav file) to 62425698.wem and the video worked but no sound. I then named the newly created wem file (again the wav file i created the wem for) also to 962093262.wem and this time the sound played but no video???


Edited by Gman2900, 16 May 2017 - 03:07 PM.


MajorRenegade #23 Posted 16 May 2017 - 03:51 PM

    Admiral

  • Alpha Tester
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 10,776
  • Member since:
    08-09-2012
That because there is a total of 3 login usm files. If you want your video to play 100% of the time. You need to replace the other two login.usm. Go to res/gui/video and you will see 3 login usm videos as a example. Repaste your video 2 more time in res_mods/0.6.4.1/gui/video and rename them both so they match the usm files in res/gui/video. Enjoy

          
                 >Major Collection of Mods<<
   >>Join [ERN] Equestrian Royal Navy Today<<  http://ernavy.enjin.com


Gman2900 #24 Posted 16 May 2017 - 04:09 PM

    Warrant Officer

  • Beta Testers

  • 439
  • Member since:
    08-09-2012

View PostMajorRenegade, on 16 May 2017 - 10:51 AM, said:

That because there is a total of 3 login usm files. If you want your video to play 100% of the time. You need to replace the other two login.usm. Go to res/gui/video and you will see 3 login usm videos as a example. Repaste your video 2 more time in res_mods/0.6.4.1/gui/video and rename them both so they match the usm files in res/gui/video. Enjoy

 

Yaaaaaaaaaaaaa, it worked!!! Many thx Major.

Shipmaster_Crook #25 Posted 17 May 2017 - 04:46 AM

    Master Chief Petty Officer

  • Beta Testers

  • 337
  • Member since:
    08-09-2012
semi-related question to thread, how does one mod the match maker window background?
Jᴜsᴛ ᴀ ғʀɪᴇɴᴅʟʏ Cᴀɴᴀᴅɪᴀɴ ᴘʟᴀʏɪɴɢ ᴀ ɢᴀᴍᴇ ᴏғ Wᴀʀ

My premium ship Proposal: 
http://forum.worldofwarships.com/index.php?/topic/29898-hms-canada-premium-potential/
You can call me Crook ^-^
 

Gman2900 #26 Posted 17 May 2017 - 01:43 PM

    Warrant Officer

  • Beta Testers

  • 439
  • Member since:
    08-09-2012

View PostGman2900, on 16 May 2017 - 11:09 AM, said:

 

Yaaaaaaaaaaaaa, it worked!!! Many thx Major.

 

Major, ok it worked for a bit and now suddenly out of the blue the music is playing and the video is not once again??? I did exactly what you said about the video files inside the res\gui\video folder step by step as well.



garfield001 #27 Posted 17 May 2017 - 02:42 PM

    Warrant Officer

  • Members

  • 732
  • Member since:
    08-09-2012

View PostShipmaster_Crook, on 16 May 2017 - 11:46 PM, said:

semi-related question to thread, how does one mod the match maker window background?

 

The files are simple .jpg you can find in /gui/bg/balancer/

There's a different background for Random, Coop, Ranked, Team battles and the upcoming PVE missions.

Note that it also affect the background screen of the Summary screen in the Profile tab.



MajorRenegade #28 Posted 17 May 2017 - 05:12 PM

    Admiral

  • Alpha Tester
  • In AlfaTesters
    Beta Testers

  • 10,776
  • Member since:
    08-09-2012

View PostGman2900, on 17 May 2017 - 08:43 AM, said:

 

Major, ok it worked for a bit and now suddenly out of the blue the music is playing and the video is not once again??? I did exactly what you said about the video files inside the res\gui\video folder step by step as well.

maybe it because it 6.5.0 update today? maybe try moving the login usm files to res_mods/0.6.5.0/gui/video?


          
                 >Major Collection of Mods<<
   >>Join [ERN] Equestrian Royal Navy Today<<  http://ernavy.enjin.com


Shipmaster_Crook #29 Posted 17 May 2017 - 09:14 PM

    Master Chief Petty Officer

  • Beta Testers

  • 337
  • Member since:
    08-09-2012

View Postgarfield001, on 17 May 2017 - 10:42 AM, said:

 

The files are simple .jpg you can find in /gui/bg/balancer/

There's a different background for Random, Coop, Ranked, Team battles and the upcoming PVE missions.

Note that it also affect the background screen of the Summary screen in the Profile tab.

 

thxz fam.
Jᴜsᴛ ᴀ ғʀɪᴇɴᴅʟʏ Cᴀɴᴀᴅɪᴀɴ ᴘʟᴀʏɪɴɢ ᴀ ɢᴀᴍᴇ ᴏғ Wᴀʀ

My premium ship Proposal: 
http://forum.worldofwarships.com/index.php?/topic/29898-hms-canada-premium-potential/
You can call me Crook ^-^
 





Also tagged with Game, Loading, Screen, Login, Video, Mod

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users